Wiesz bo to jest super i w ogóle jak ktos idzie i ma pieszczoche to o jaaa po prostu jest taki fajny... Ale wybaczam bo "każdy" zaczynał od kinder punkowania ale trzeba uczyć, ze do pogo nie idzie się, żeby sie pochwalic swoja pieszczocha bo i tak tego nie widać Chce sie wzbudzić w ten sposób podziw a wzbudza sie złośc i niechęć...
Wiesz bo to jest super i w ogóle jak ktos idzie i ma pieszczoche to o jaaa po prostu jest taki fajny...
Zawsze powrażam, że większość zła na tym świecie pochodzi stąd, że każdy człowiek podświadomie dąży do tego, żeby być fajnym i zajebistym.
Ale te pieszczochy jak dla mnie to nie są w pogo tylko z tego powodu. Wiele osób tam się po prostu wyżywa, a wiadomo, że prawdziwa pieszczocha to niezła broń. (wiem, bo ostatnio dostałam taką po części z łańcucha od roweru po ryju z prawego sierpowego )
o!pamietam jak mnie i kumpele babka zawsze wywalala ze sceny podczas tanczenia pogo no i jeszcze pewien feralny dzien,kiedy to podczas pogo zdarzyl sie nieszczesny "wypadek" po ktorym musialam chodzic o kulach <juz nie wspomne o obitej faciacie ^^ mimo to KOCHAM pogo!
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
taaa nie ma to jak sie wyladowac porzadnie na dobrym pogo, piekna sprawa. najlepsze jest to ze dla ludzi z zewnatrz i takich ktorzy w pogo nigdy nie byli to jest pelne agresji, debilizmu i w ogole najgorszego zla smutne;P
ja daawno sie tak nie bawilem jak na koncercie agnostic front w londynie, niby to byl juz lekki mosh ale taka energie przekazywal zespol ze nie sposob bylo sie nie wbic w mlyn
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Pogo to najlepszy taniec jaki moze byc hehe;D. A na drugi dzien po koncercie, jak czlowiek wstaje caly obolaly i oglada swoje zdezlowane cialo, to sa takie cudne uszczerbki na zdrowiu i od razu robi sie tak fajnie na sercu i mysl "bylo zaje***cie" , przynajmniej ja tak mam;D;D. Po ostatnim pogo, myslalam, ze mam zlamany nos;D;D
Ajjjjjjjjjj ja kocham pogo jejku to jest najwspanialsze co może być !
Pamiętam tylko, że raz jak jeden koleś na mnie wleciał to masakra:P
CAŁE życie przed oczami mi przeleciało hehe
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum