witam was mam prośbe jakie piosenki kojażą sie wam z porami roku . mam taki temat maturalny wybrałem . 4 pory roku Viwaldiego , wiosna wiosna- czerwone gitary. noce i dnie . jakie macie propozycje ?
Wysłany: 2007-10-28, 21:46
Polecający: sobie samej
jedyne narazie co mi sie kojaży to piosenka z lat dawnych i kojaży mi sie ona z latem, w sumie nie wiem jak sie nazywa ale słowa sąmniej wiecej takie : Bursztynek , bursztynek znalazłam go na plaży....itd :D:D
z jesienia kojazy mi sie piosenka elektrycznych gitar "czlowiek z lisciem na glowie" i czerwone gitary "ciagle pada", lato dwa plus jeden "isc w strone slonca" i formacja niezywych schabuff "lato", wiosna niewiem kogo xD "piosenka wiosenna" a zima to beda wszystkie kolendy te stare jak i te nowsze takie jak "kolendnicy wedrownicy"
"Jesienna zaduma" Elżbieta Adamiak
"Wiosna, ach to ty" Marek Grechuta
"Wiosna" Zabili mi żółwia
"Jesień idzie przez park" Czerwone Gitary
"Jesień" Kazik
"Jesień" Stare Dobre Małżeństwo
"Lato" FNS
"Zła zima"
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Co do piosenek to nie wiem, jak mogłam zapomnieć o takich piosenkach jak "Zimowy wiatr", "Wiosenny wiatr" i "Jesienny wiatr" zespołu Sedes ;P ;P
bursztyn napisał/a:
a jakie lektury pasują do tego tematu ???? pomóżcie
Jestes w klasie maturalnej, powinieneś wiedzieć jakie lektury pasują do Twojego tematu, wykaż się jakąś inwencją, kreatywnością i sam się zastanów, to nie jest trudny temat.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
"Summer in the city" Joe Cocer
"Pada śnieg" - Edyta Górniak w duecie nie pamiętam z kim ^^
"Wiosna" - Annia Dąbrowska
"Już szumią kasztany" - Magda Umer
"Kasztany" - tylko nie pamiętam kto to śpiewał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum