Wysłany: 2007-12-20, 17:38 Pomóżcie wybrac piosenkę
witam! za niedługo wyjezdzam za granicę. z tego też wzgledu chcę zrobic pamiatke dla chłopaka z którym przez moją głupotę już nie jestem chce uwiecznic nasze wspolne kilka lat w formie prezentacij zdjęc (nic wiecej mi po nim nie zostało). pomózcie dobrac do tego piosenkę która poruszy i wywoła choc jedną łzę.
A nie macie jakiejś swojej piosenki, której słuchaliście razem, kojarzyła się z Waszym związkiem? Albo Twoja lub jego ulubiona piosenka. Jak jego- to będzie znaczyło9,że wciąż pamiętasz. Twoja- on nie zapomni...
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
No najlepiej pomyśl o takiej której razem słuchaliście kiedyś, każdy taką ma....
A tak na szybkiego to nie wiem...
Extreme - More Than Words
Jose Gonzalez - Heartbeats
jest wiele taki perełek Oba te numery mają śliczne teksty i są "zmysłowe"
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
Evanescence - my immortal
Staind - Outside (najlepiej na zywo z fredem durstem)
Seether - Got it Made
Coldplay - x&y , fix you
Goo Goo dolls - iris
James Blunt - You're Beautiful
Puddle of Mud - Blurry (acoustic)
ok, tyle wystarczy narazie. proponuje zobaczyc wszystkie te utwory na youtube, gwarantuje ze ktorys sie spodoba.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Bez urazy, wiem są różne gusta ale nie rób kichy Avril Lavigne
Ja jeszcze proponuję
Alice In Chains - Nutshell ( z MTV Unplugged jak i oryginalna)
Travis - Side
Pearl Jam - Black
City and Colour - Comin Home
O.S.I - Hello Helicopter lub Go
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust
zrób składankę z wszystkich piosenek jakie ci proponujemy i będzie git.
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
chyba znalazłam to czego szukam. Richard Marx - Right here waiting. Chociaz mam dylemat bo daliscie mi tu tak wiele świetnych propozycji ze do konca nie potrafie sie zdecydowac. Az mnie dołki łapią od słuchania tych piosenek :(:( ale musze sie jakos trzymac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum