Mam takie pytanko, troche idiotyczne ale musze sie zapytać! Jest taka nutka , co babka śpiewa w refrenie: o lalalalala la o lalala, oo ola! A ja nie wiem jak sie ta nuta nazywa Wogóle ani utworu ani wykonacy, i prosiłabym żebyście mi napisali ta nazwe. Oczywiście jak wiedzie
Witam, to będzie trudne pytanie, szukam teledysku prawdopodobnie z Bizarre lub D 12 lub jeszcze z kimś innym.
Cały teledysk toczy się na dworze, wszyscy są ubrani na biało, latają pieniądze i tyle co z tego teledysku pamiętam, był tam jeszcze taki gruby gościu jak Bizarre ale nigdzie z nim nie mogę znaleźć tego teledysku, orientuje się ktoś ?
Już od dłuższego czasu szukam tej piosenki i nie mogę jej znaleźć. Poznaje ktoś ten tytuł? Jeśli tak to bardzo proszę o link do niej, bo sama nie wiem już na jakiej stronie mogłaby ona być...
Ostatnio zmieniony przez B___a 2008-10-12, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-10-23, 11:35
Polecający: Mama mi poleciła ;]
Robbie Williams- Supreme
2 minuty szukania na Youtube
EDIT:
i to chyba nie o brazylijskim kierowcy (Sennie)... na poczatku klipu sa dwa nazwiska: Jackie Steward i Bob Williams
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Ostatnio zmieniony przez s3t0r 2008-10-23, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum