Nic nie przeminęło nie ma takiego problemu po prostu. To że się narobiło Nowatorów i Mezów to co z tego? Wciąż są dobre nagrywki i tych należy słuchać, a nie użalać się nad disco polo w stylu rap i tyle. UMC i spółka nagrywają słabiznę więc jej nie słuchajcie, tego się nie zwalczy, można tylko drwić.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Verba może nie hh, ale teksty ma niezłe moim zdaniem
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Ja protestuje. Zniknęła moja wypowiedź o treści "Boże, widzisz i nie grzmisz.." odnośnie postu sito na temat Verby.
Pokahontaz dobre, fakt.
Łona jest debeściak, czołówka w Polsce bez dyskusji. Wszystkie kawałki, a zwłaszcza cała płyta Nic Dziwnego świetna. I niech mi ktoś powie po tej płycie że rap to same dresy co jarają trawe i pieprzą jakie życie jest ciężkie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
zgadzam się z przedmówcą. chociaż długo też tak myślałem... zacząłem od łony, po łonie wystarczyło się tak trochę zgłębić i stereotyp mię runął. tylko te lamentujące na przystankersów dresy przebijają się najostrzej i w tym problemik.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Łoma żeczywiście super gość... jego koncerty też są świetne... Rymek i Twister (z którymi daje koncerty) ruszą chyba każdego... no i jeszce u mnie wchodzi lokalny patriotyzm bo gostek jest ze Szczecina...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Verba może nie hh, ale teksty ma niezłe moim zdaniem
nie obrazajac nikogo.. mogę się smiać?
fazi napisał/a:
W czym OSTR jest lepszy?
a)potrafi freestajlujac uzywac kilkuset wyrazow na minute!
b)broni polskiego skompromitowanego hh
c)chce go odzyskac , o czym swiadcza slowa piosenki "odzyskamy hh"
d)jest patriota i przekazuje mlodym ludziom sluchajacym jego piosenek wartosci ktorych niekiedy rodzice/opiekunowie przekazac nie potrafia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum