nie uwazam zeby gural był potega polskiego hh ale jest niezły a nawet bardzo ale sa od niego lepsi m.in O.S.T.R!!!!!!!!!!
Zalezy dla kogo dla mnie np. gural jest lepszy kazdy ma swoj gust Dla mnie to jest Gural potega polskiego HH a dla ciebie O.S.T.R nie powiem bo jest dobry ale Gural jest lepszy
Polski, hip-hop jest do bani. Nie podobają mi sie nazwy zespołów jakieś Mleko, Jeden osiem L, przecież to bezsens, nie podobają mi się teksty, rymy też są bezsensu. Jedyny polski dobry hip-hop to: Kaliber 44 [*], Paktofonika, Gramatik, WWO, i jest jeszcze pare fajnych zespołów.... chociażby Sistars . Pozdrawiam !
A w czym jest Gural lepszy....
(i wtedy znajdziesz odpowiedz)
Świetna odpowiedź. Mi się podobają bardziej kawałki Gurala. Kwestia gustu może.
Aszer, urzekające, tylko że co za dużo to nie zdrowo. Freestyle mnie nie interesuje. Czym się przejawia punkt b? Punk d to można przypisać do prawie każdego rapera.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Aszer, urzekające, tylko że co za dużo to nie zdrowo. Freestyle mnie nie interesuje. Czym się przejawia punkt b? Punk d to można przypisać do prawie każdego rapera.
taa.. w tym sęk ze punkt d jednak zadko ktory raper w swoich piosenkach przejawia
a jezeli chodzi o to kto jest lepszy to o gustach rozmawiac nie bede
Wysłany: 2005-12-27, 12:00
Polecający: baba jaga ;P
Ja tam lubie Kalibra, Paktofonike ... , PEZET'a ;P co tam jeszcze bylo hmmm ale w sumie hh za duzo nie slucham ... ale jakbym miala wybierac to zdecydowanie te pozycje, pewnie jeszcze by sie cos znalazlo, ale w tej chwili mi wylecialo z glowki ;P
Wysłany: 2005-12-27, 15:26
Polecający: baba jaga ;P
No Kaliber zdajsie sie rozwalil chyba tzn ponoc costam maja nagrywac ... ale ja w kazdym razie mowie o starym Kalibrze jesio z Magikiem o!
a PFK juz nie isnieje to to nawet ja wiem ;P teraz jest Pokachontaz czy cos w ten desen
Kaliber chyba padł już jako grupa, Dab nagrywa solowo z Joką nie wiem co się dzieje. PFK rozwiązali po śmierci Magika, potem Rah i Fokus (i ktoś jeszcze?) założyli Pokahontaz, które jest całkiem zacne.
A dajcie se spokój ze sporządzaniem tych list.. To nie bravo.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum