Wysłany: 2007-12-28, 13:10 Przebój roku 2007 Polecający: bierdonka
Z racji tego ze konczy sie rok , wiele muzycznych wydarzeń , nowych gwiazdek tych wschodząceych i tych spadających z hukiem na mordy pewnie było a ich niepamietam więc wyłońmy wspolnie przeboj zionącego ostatnie tchnienie roku ;pp
Mój (s)hit tego roku to "Umbrella" Rihanny. Puszczane tak często, że po 5 dniach obozu jak ktoś zaczynał "parasolka-olka-olka-o-o-o" to większość automatycznie zaczynała się śmiać ;P
u nas się wdało co niektórym "paryzol-yzol-yzol" XD tak więc ja też stwierdzam, że [s]hit tego roku to paryzol Rihanny
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Ja jako wielbiciel muzyki klubowej powiem że hit roku stworzyła formacja Jeckyll & Hyde, a utwór to oczywiście Freefall. Głównie dzięki tej nutce popularny stał się JumpStyle.
Myślę że w tym roku największym hitem była Rihanna
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Wykażę się teraz wyjątkową ignorancją - nie mam pojęcia, co to
Na tegoroczne (s)hity typowałabym głownie "All good things" i "Say it right"- Nelly Furtado. Chociaż przychylam się do zdania Archi'ego:
***ArChi*** napisał/a:
dla mnie taki hit roku to Feel i ich piosenka
Jeeest już cieeeemno, wszyyyyystkooooo jeeeednoooooo....
Głębia.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
ja tam "parasolkę" nawet lubię, a Feel wręcz przeciwnie. przez ost tygodnie prześladowała mnie Britney i jej "Gimme More", brat puszczał to cały czas z fona i już nie daję rady a kiedyś była taka fajna...
tak obiektywnie to hitami w tym roku zdecydowanie byli: trio Justin+Timbaland+Nelly Furtado i właśnie Rihanna. to oni świecili najjaśniej
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2007-12-31, 12:51
Polecający: bierdonka
To ja może troche z innej beczki, dla mnie prawdziwym odkryciem tego roku w mojej płytotece była Aga Zaryan i Nouvelle Vague ;p A po za tym wielki powrót do Heya, Kultu i Toola. Ehh ... wspomnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum