Ha , chciałbym by każdy z was wypowiedział się na łamach tego forum ogólnie o tym radiu , gdyż Ja osobiście słuchając go pewnego wieczoru doszedłaem wraz z moją dziewczyną , że w esce to puszcza się komercyjne dziadostwo, które nic nie ma wspólnego z prawdziwą muzyką... Napisał bym dosadniej o tym radiu, ale napewno wtedy moderator usunął by mój post. W takim razie piszcie co wy na temat tego radia sądzicie, 3mam kciuki w nadzieji że nikt z was nie podważy naszego osądu.
Mam niestety okazję słyszeć tę stację w na przykład sklepach. Grają straszną papkę, ale czemu się dziwić, jeśli ta papka ma swoich odbiorców.
Inne rozgłośnie, jak RMF czy Zet niewiele lepsze są. Mają chyba ze 3 płyty ze składankami, które puszczają w kółko. Parędziesiąt piosenek.
Jacy odbiorcy, takie stacje radiowe. Ktoś może się oburzyć, że przecież jest wielu miłośników alternatywnej, undergroundowej muzyki, ale problem w tym, że taka muzyka jest bardzo zróżnicowana, więc nie tworzą oni jednej niszy, do której można by adresować "inną" stację.
Teraz żadnej stacji obecnie nie słucham. Kiedyś trochę jeszcze jako-takiego Antyradia, ale też mi się już nie chce.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
A tak serio, to niesamowite odkrycie.... zresztą nawet eska rock, puszcza w 80 % szity dla niewydarzonych kindermetali. Czego oczekiwać po rozgłośni typowo nastawionej na masowego odbiorce?
w esce to puszcza się komercyjne dziadostwo, które nic nie ma wspólnego z prawdziwą muzyką
Śmieszne zdanko
Ja Eski słucham rankiem bo mam to radio ustawione na swoim radio-budziku. Trzeba przyznać, że niektóre kawałki puszczają często więc przy dużych dawkach Eska może mdlić. Ale przy rozsądnych dawkach można przy niej miło spędzić czas
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
J. W. Goethe
Ostatnio zmieniony przez zbych1112 2008-03-07, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
heh niepodoba Ci sie to przestaw O.o Racja, Eska puszcza wyłacznie muzyke ktora sie sprzedaje.... ale to biznes. Tak musi byc. osobiscie lubie ta stacje i ok 2/6 muzyki ktora jest tam puszczana.
Wysłany: 2008-03-07, 23:28 Re: Radio ESKA Polecający: Pan Krzysztof Szatan
urface napisał/a:
Ha , chciałbym by każdy z was wypowiedział się na łamach tego forum ogólnie o tym radiu , gdyż Ja osobiście słuchając go pewnego wieczoru doszedłaem wraz z moją dziewczyną , że w esce to puszcza się komercyjne dziadostwo, które nic nie ma wspólnego z prawdziwą muzyką...
Też tak uważam. Puszczają muzykę pod techno-mułów(z całym szacunkiem ale techno od ''tehna'' się różni),ziomów(''K***,K***,K*** mac '') i inne wyższe ''warstwy'' społeczne. Dlatego ja już nie słucham radia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum