Wysłany: 2006-11-19, 12:08
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Jest gitowo Montaz slaby, dobrze graja, chociaz moglo by byc lepiej Mam wersje specjalna, nie limitowana, nie zaluje decyzji Musze jeszcze tylko Making of Reise, Reise obejrzec
Poprostu uwielbiam ten zespół. Pamiętam jak dziś jak oglądałem vive a tam dali cały koncert RAMMSTEINA z Berlina " Live Aus Berlin". Coś pięknego. Muzyka super, głos Tilla idealnie pasujący do całego klimatu, no i to ich nie powtarzalne show na koncertach. Bardzo polecam obejrzeć ten koncert. Od pierwszego usłyszenia ich piosenek było to w 98 roku, do dziś ich słucham i zawsze będę słuchał. Teraz czekam aż zrobią trasę koncertową i może przyjadą do Polski.
Wysłany: 2006-12-02, 10:45
termos, good, gut :p
termos napisał/a:
Teraz czekam aż zrobią trasę koncertową i może przyjadą do Polski.
Na poczatku 2007 roku bedzie prawdopodobnie trasa koncertowa do Rosenrot, ale w Stanach... o Europie nic nie wiadomo
Mam nadzieje, ze zagraja w Hamburgu :p
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-12-02, 12:59
Polecający: Leopold Butters Stotch
Jeden jedyny raz udało im się zagrać w Polsce. Ciekawe, czy uda im się jeszcze kiedyś... Jeśli tak, to mam nadzieję, że gdzieś koło Wrocławia, albo najlepiej w Świdnicy
No mam nadzieję ze jednak przyjadą do Polski, no a jak nie to chociaż niech zagrają w Berlinie albo w jakimś mieście bliżej Polski. A napewno się tam zjawię
Wybaczcie, nie przeczytałam całego tematu ;]"
Dołączam jako kolejna fanka R+ ^_^
Ulubiona płyta: uch. hmm. wszystkie ;-) (ale jak juz wybrać, to rosenrot...)
Nie jestem szczególnym fanem rammstein-a a nawet powiem ze ich nie lubie... Gdy słucham tej kapeli to poprostu mi sie chce spac... Strasznie nudni ludzie...
Wysłany: 2007-01-18, 14:28
xdREdx napisał/a:
Nie jestem szczególnym fanem rammstein-a a nawet powiem ze ich nie lubie...
rozwaliles mnie tym "wiesz, kocham cie, ale tak nie do konca, powiem wiecej, nienawidze cie"
xdREdx napisał/a:
Gdy słucham tej kapeli to poprostu mi sie chce spac... Strasznie nudni ludzie...
Sluchales calego albumu Reise, Reise? Utwory na nim sa w dosyc roznym stylu (na przyklad porownaj sobie "Los" i "Mein Teil"), mi sie nie nudza, ale to kwestia gustu...
W zadnym wypadku nie moge powiedziec, ze ich muzyka jest, nudna -> monotonna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum