Jeden z moich ulubionych zespołów. Pierwsza kaseta jaka w życiu kupiłem to była własnie "Californication" RHCP. Zawsze mi sie podobała ich muzyka, pełna energii, wesoła i świetna technicznie.
No ostatni album troche mnie zawiódł ale i tak ich bardzo lubie.
świetny zespół :)świetne piosenki.. łatwo wpadające w ucho, choć nie tak banalne jak te których można teraz usłyszeć mnóstwo a poza tym lubie głos Anthony'ego
a no i uwielbiam piosenkę "Hump de Bump"
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Mnie jak szybko wpadło w ucho tak i szybko wypadło. Ale to pewnie przez jednego kolegę co mnie na nich strasznie nawracał. Zawsze "nie lubię" tego co on lubi
Ale ogólnie nic do nich nie mam. Ani nie ziębi, ani nie grzeje.
Ten zespół jest jednym z nielicznych, które słucham nieprzerwalnie tyle lat, który mi się w ogóle nie nudzi. Tworzą wg mnie bardzo dobrą muzykę, mają styl. Nie wiem, czy potrafiłabym wybrać jedną ich najlepszą płytę, miałabym dylemat, może "Blood, Sugar, Sex, Magik" - genialny album z jedną z moich ulubionych piosenek tego zespołu "I Could Have Lied".
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum