Co wam sie podoba w tej muzie....co was pociaga...???
Jakie utworki lubicie??
Jakich wykonawcow???
Ja uwielbiam Destinys Child i ich nowy utworek t-shirt a takze Rihhane.orazNas-a, tedzia Mary J Blidge and... i wielu wielu innych...ta muzyka ma cos w sobie jest taka inna tworcza i w ogole.:)
Ostatnio zmieniony przez NatalkaS 2006-05-08, 17:35, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Haaa pozdro Martinka, która tez nie słucha tego czego ja nie słucham <lol2> ale masło maślanee :d
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Ok wiem p***** od rzeczy. Przepraszam Ale ja tego nie słucham i chciałam pozdrowić ją za to że ma podobny gust do mnie
Nie przeklinać
Moglibyscie zamknac ten post....chciałam sie dowiedziec...cos ciekawego o tej muzyce...od was...ale moze ejdna osoba wypowideziała sie na temat:/ reszta wypisywała posty nie potzrebne tu taj typu np "Nie słucham takiej muzyki" albo "
sito napisał/a:
Ok wiem p***** od rzeczy. Przepraszam Ale ja tego nie słucham i chciałam pozdrowić ją za to że ma podobny gust do mnie
I powtarzajac sie...konkretnie wypowiedziałą sie jedna osoba i tylko ten post cos mi dał
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Ja bym chętnie się wypowiedział ale nie wiem co jeszcze mógłbym dodać odnośnie Twojego tematu. Pochwalam słuchanie Nasa, bo to świetny raper. A nie wymienie Ci kogo jeszcze słucham i utworów bo by miejsca na serwerze zabrakło jakbym zaczął wymieniać
Ogólnie czarną muzykę kocham i nie potrafie żyć bez niej. R'n'b jakoś nie słucham, może nie miałem styczności z jakimiś dobrymi płytami, rap to zbyt długi temat, a z soul to świetna jest Alicia Keys.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Kiedyś Em był moim idiolem po 8 mile ale to kiedyś ;]
Kiedyś Em był moim idiolem po 8 mile ale to kiedyś ;]
hehe jak sobie teraz wspominam sito... to ... o Boze czasami tak dziwnie bez jej "głupich wypowiedzi" zazwyczaj nie na temat I Fajnie ze jej idolem był em ciekawa jestem tylko dlaczego chetnie bym tego posłuchała
~Samsung napisał/a:
Alicia Keys, Faith Evans, Erykah Badu, Eve są w porzo, całkiem spoko kawałki wydają, to jest chyba najlepszy poziom RNB
Do anjlepszych dodałabym jeszcze Mary J Blidge
podoba mi sie ostatnio jej utworek z U2 "One" stary ich Hit ale jednak swietnie zrobiony i zaspiewany
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum