Wysłany: 2006-03-25, 19:22
Polecający: bierdonka
Cutting Crew - I just died in your arms
Alice Cooper-Poison
Bill Withers - Ain't no sunshine
Bonnie Tyler - It's a heartache
Bronski Beat - Small town boy
Chris Deburgh - Lady in red
Dwa plus Jeden -Winda do nieba (ehh nie jedna impreza sie przypomina;p)
Enya -Fire walk with
Eric Clapton - Layla
Europe -The final countdown (normalnie klasyka !! )
Gloria Gaynor- I will survive
Gypsy Kings -Volare
Los Lobos - La Bamba , Concion del mariachi (desperado soundtrack;p)
Marillion - Kayleigh
Lombard - Przezyj to sam
Republika -Telefony , Tak tak to ja , Mamona
Iggy Pop - The passenger
T.Love - Bóg , King , IV Liceum Ogolnokształcące,
Niemen - Sen o Warszawie
M.Jackson- Beat it , Smooth Criminal , Billie Jean
Jak już gdzieś pisałem, kocham wszelki oldschool gdzie królują Beatlesi - do dzisiaj na imprezach lecą Twist And Shout, Any Time At All albo Rock&Roll Music.
Poza tym
Bee Gees!!! - Stayin' Alive
Boston - More Than A Feeling
Simon&Garfunkel - Sound Of Silence
Duran Duran - Ordinary World
Aerosmith - Cryin', Crazy
No i tak można jeszcze dłuugo wymieniać ...
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Co do Queen muszę się zdecydowanie zgodzić. Miałem dość długą przerwę, ale od kilku dni znowu słucham ich muzyki i podoba mi się tak jak dawniej Ostatnio też wygrzebuję stare kawałki Iron Maiden i od czasu do czasu słucham "Master of Puppets" Metallici. Do tego pożyczyłem przedwczoraj płyty Def Leppard i są naprawdę świetne. Że też nie ciągnęło mnie do tej kapeli wcześniej.
Wysłany: 2006-04-02, 19:24
Polecający: bierdonka
Sowisko napisał/a:
zbyt wielki szpan, jak na mój gust
musze interweniowac ? jaki szpan ? co mesz na mysli ? Mówisz o tych geniuszach muzyki , którzy stali sie kultowi w swej dziedzinie ? których uwielbiaja miliony ludzi? Oba te zespoły sa inne bo Iron gra przez 20 lat to samo a Metallica sie zmieniała , choc dla mnie to ich pierwsze 4 płyty sa najlepsze i jedyne w swoim rodzaju ... słowo szpan uzyte w w tym miejscu wogole mni nie pasuje ? czym szpanuja ? swym kunsztem ? nie rozumiem zupełnie ..
Te utwory najbardziej utkwiły mi w pamięci
"Winda do nieba"
"Choć pomaluj mój świat"
"Dziwny jest ten świat"
"Wouldynt it be nice" Beach Boys
"New York, new york"
(jak sobie jeszcze jakieś przypomne to dopisze )
_________________ ..."Talk to a man about himself and he will listen to you for hours"...
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Wysłany: 2006-04-29, 10:01
Metallica, the Doors, Led Zeppelin, RHCP, Nirvana, Pink Floyd, Guns n' Roses, Queen, takie tam... kocham
z polskich zapomniałam... :oops: Dżem†... kocham.
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Ostatnio zmieniony przez Fantasmagoria 2006-04-29, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
stare hity ...hmm.. .osobiscie mam lat 16 i uwielbiam starocie, chociaz niekoniecznie hity:P jednoczesnie wrzucam zawsze na playliste rzeczy typu the white stripes, oasis, soad, metallica i moje ulubione queen (mam KAZDA nagrana przez nich piosenke ahh ) i inne starsze zespoly.bosko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum