Kiedyś byłam wielką fanką Hasonów i kupiłam ich kolędy. nie spodobały się nikomu oprócz mnie, a ojciec mie wybrechtał że wydaję kasę na taki chłam. Teraz stwierdzam że sprawdzają się takie klasyki jak np. Wodecki czy Kukulska, czy inne. Szczególnie jeśli święta z rodzicami i dziadkami. Ogólnie coś spokojego i nastrojowego
Oczywiscie, że koledy i amerykańskie piosenki swiateczne w wykoniau taki znakomitości jak:Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby....<mniam>ach....!!!!! Swienta, swienta.....ida swienta
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Sarah Connor - Christmas In My Heart
Gosia Andrzejewicz - Magia Świąt
Desu - Kto wie Prosze bardzo
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
a moją ulubioną piosenką są "foczki"- Ja mmm chyba ściebie
mogę stwierdzić, że to jest świąteczna piosenka po pierwszym wersie "Gdybym dostał tasak na wigilie... od santa klausa"
no a tak bardziej standardowo: to chyba nieśmiertelne "Last Christmas"- Wham!
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
tak szczególnie gosia andrzejewicz i magia swiat tak ladnie spiewa ze zatyczki do uszy musze dawac jak to puszczaja albo koleda w wykonaniu dody podczas swiatecznego wydania tancu na lodzie. najleprze koledy wykonane solo najwiecej smiechu i witajcie jestem nowa buzki
eeee nie ma świąt bez "Last Christmas" grupy Wham albo "Happy Xmas" Lennona. Standardowe utwory które dla mnie sa bliższe niż kolędy. Bo kolędy są do bani.
Od czasu, gdy na angielskim w ogólniaku śpiewaliśmy to przez bite 45 minut i końca nie było widać, mam alergię na ten utwór Bleh.
O.... a myślałem, że ludzie mają na to alergie dzięki temu, że w radio i w telewizji jest to puszczane przynajmniej 5 razy dziennie w okresie świątecznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum