Tak zobaczyłem patrząc na pierwszą stronę tego tematu że pisze tam iż System of A Down jest Rock...
Osobiscie uważam że to na 100% nie jest rock a na inne 100% jest to Metal...
wiem bo słucham Metalu i wiem co nieco o tych zespołach
to przeczytaj sobie dwie strony wstecz.
i potem się wypowiadaj.
metal to nie jest. NIC to nie jest.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
W ten sposob tez tego ujac nie mozna Jest to muzyka i to dobra muzyka moje poglady na teamt rodzaju juz poznaliscie wiec wiecej nie bede ich wyglaszac gdyz nie ma to sensu
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
'Nic' w znaczeniu, że trudno określić jeden gatunek ich muzyki.
SOAD to co naprawdę lubie. usłyszałę m przez przypadek w radiu internetowym i wpadło mi w moje metalowe ucho 'Lonely day' wyrąbista solówka, jak dowiedziałem się ze pokój w którym kolo to śpiewałbył wyłożony gitarami do uzyskania lepszej akustyki to myślałęm że mi oczy z orbit wyskoczą.
_________________ Zalecenie dla userów którzy się masturbują albo zadaja głupie pytania na ten temat.
Wysłany: 2006-06-05, 17:04
Polecający: bierdonka
Maqcialenta16 napisał/a:
a od czego mam zacząć? ...:D
od początku ;] kup płyte , przesłuchaj , wypowiedz sie ;] po jednej , przesłuchanej piosence gór nie przeniesiesz ;]
a Lonely Day to na tle całej twórczosci SOAd to bardzo lajtowa pioseneczka, taka własnie zachęcająca młodzież ery techno do posłuchania czegos z dziedziny cięzkiej gitary, z tym ze wielu sie rozczarowywuje przy przesłuchaniu kolejnych piosenek , taki BYOB, Fuck the system, chop suey (choc to juz chyba klasyka ;] ) , gdzie dynamika i moc gitar przytłacza przeciętnego słuchacza Dody ;]
ja jednak bede uzywac okreslenia 'alternatywny rock na pograniczu metalu' ;]
nie nie słucham Dody ;/ ... i `ciężkich gitar` się nie boję, gram trochę na perkusji więc przyzwyczajona P nie posiadam w domku ( bo Mama powiedziała "Chyba Cię pojebało, jak chcesz na tym grać w bloku, sąsiedzi oszaleją! " więc zaczęłam grać narazie na klasycznej, później może basówa:( bo od tego sąsiedzi nie dostaną kręćka ;/
Wole Green Day, Good Charlotte i raczej coś w punk/rock , pop/punk!
Do tematu SoaD...
Więc dziś w szkole poproszę kolege z kalsy który słucha:PP mi przyniesie wieczorkiem płytkę to na jutro już ją przesłucham , będzie mnie czekało twórcze myślenie nad tekstem P i jego sensem ocenie P ) a później się zobaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum