lubię SOAD, jakoś przyjemnie się ich słucha mój ulubiony album to zdecydowanie Toxicity. do Mezmerize/Hypnotize się za którymś przesłuchaniem przekonałam, nie są jednak aż tak złe. mam jednak cichą nadzieję, że ich najnowsza płyta nie będzie już do nich podobna.
hmnn...czy najlepsza na swiecie?trudno powiedziec... ale slucham i wiem,ze jest swietna ^^ chociaz osobiscie nie tylko do kapeli SOAD palam miloscia ^^
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Kiedyś lubiłam bardzo. Teraz już prawie ich nie słucham, ale jak wrócę do któregoś albumu/piosenki, to za kazdym razem stwierdzam, że nadal mi się podoba. Chociaż wracam rzadko
i tak oto natrafiłem na mój ulubiony zespól
pozdrawiam wszystkich fanów!
_________________ 'Znam matematykę wystarczająco dobrze, by wiedzieć o niebezpieczeństwach naszego kolejnego odgadywania Skazanego na rozpad, póki nie dorośniemy i umocnimy naszej komunikacji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum