NIE MOGE POWIEDZIEC NIC O TECHNO ALE NA PEWNO NIE ZGOZE ZE MUZYKA ELEKTRONICZNA TO PUSTE DZWIĘKI CHODZI MI O TAKIE ZESPOLY JAK CHEMICAL BROTCHERS F.S.O.L GOLDI CZY CHOCIAŻBY UNDERWORLD TO NA PERNO NIE JEST PUSTA MUZYKA A SŁUCHAM DUŻO OD PROGRESYWNEG ROCKA PO METAL (LECZ NIE WSZYSTKO) MAM MA MYŚLI TYPE OF NEGATIVE ARCYURUS LIFE OF AGONY OSI ITP NIE MOŻNA SIĘ OGRANICZAĆ POMINĄĆ NAPEWNO NALEŻY MUZYKĘ TZW TECHNO NP MANIECZKI TO ŻECZYWIŚCIE CHAŁA
A ja lubie. Tylko musze mieć nastrój na taką muzyke. Najchętniej słucham techno jak sprzątam w domu. I nie rozumiem ludzi którzy wysmiewają sie i krytykują techno.
oimim napisał/a:
TO ŻECZYWIŚCIE CHAŁA
Chała dla Ciebie. A dla kogoś innego będzie chałą to czego Ty słuchasz.
Ja nie mam nic do muzyki techno, kiedyś pewnie bym krzyczala "to syf!" ale ostatnimi czasy strasznie ją polubiłam. Co by puszczali w dyskotekach jakby techno nie było? Hity biesiadne czy disco polo? Nie zdajemy sobie sprawy ile ta muzyka wniosla ;-)
Ja osobiście gustuję w odmianie techno- trance.
MarSla napisał/a:
I nie rozumiem ludzi którzy wysmiewają sie i krytykują techno.
Dokładnie, ja nie widzę ku temu powodów, by ją wyśmiewać. Muzyka jak każda inna.
_________________ '... znalazłeś różę wśród pokrzyw...' WdoWa
mała przerwa ;>
ja osobiscie do muzyki techno nie mam nic. muzyka jest rozna - dobra i zła [subiektywnie patrzac] a nie lepsza czy gorsza. bywam na imprezach z muzyka klubowa , ale raczej mniejszych, do 200 w lokalnej knajpce [iluzjon - zapraszam do jaworzna] z muzyka house, funky, d&b i oczywiscie graja tam nu-jazz reggae ragga. ogolnie sympatyczne miejsce i przede wszystkim ludzie.
_________________ get up, stand up. stand up for your rights!
Jeden z nielicznych gatunków muzycznych, których po prostu nie toleruję. Dla mnie to nie jest muzyka, tylko hałas. Nie znam się na tym, i nie mam zamiaru tego zmieniać ... Słuchajcie sobie czego chcecie, ale ja po prostu nie jestem (i prawdopodobnie nie będe) przekonana
nie chce nie lubie dziekuje chociaz zdarza mi sie poskakac na imprezie przy tym to ogolnie nie slucham ...ciekawe jakby takiemu dj dac gitare w reke to cos by zagral
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum