Z przykrością stwierdzę, że większość społeczeństwa w którym się obracam to technomuły
ale ile to jest ta większość społeczeństwa? To, że są to Twoje obserwacje to już wiemy, ale ile to jest ta większość, którą znasz, ta większość, która pozwoliła Ci na takie uproszczenie?
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
z Tych technomułów których znam może z 3-4 jest w porządku. a reszta których jest ponad 500 osób to takie bydełko biegnące za "swoimi" sorry że tak mocno pisze ale cóż tak to widzę co nie znaczy że nie toleruje technomułów gorzej z tolerancją do mnie
Bless
Masz tylu znajomych? I to samych słuchaczy techno O_O Zrobiłbyś furore na naszej klasie. To jak te 500 osób żyje bez poglądów? Chyba jednym organizmem są...
Sol napisał/a:
Gdyż ponieważ w "The call of Chtulu" Metallicy też nie ma wokalu. Wobec tego słuchający tego utwóru też nie mają poglądów, rajt?
I dlateo ćpają by se w narkotycznym zwidzie jakiśkolwiek pogląd wyrobić.
Wow, tylko pogratulować, że zdołałeś poznać na tyle dobrze każdego z tych 2000 osób słuchających techno, że możesz wysunąć takie wnioski - chłopie, jak Ty to robisz, czasu skąd tyle wziąłeś, podziwiam, poważnie.
AhmedPunk napisał/a:
co nie znaczy że nie toleruje technomułów
tolerujesz i obrażasz, ciekawe, takie dwa w jednym.
Tak, czy siak, ja dziękuję za takie uproszczenia i uogólnienia. Bless.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
jakieś bipczenie komputera na pewno się do tego nie zalicza
jakie bipczenie? wez podaj przykład gdzie w technie cos bipczy wtedy moze uwierze..
Cytat:
Muzyka techno ma kompletny brak przekazu a dla mnie osoby słuchające tego rodzaju muzyki nie mają poglądów. Mocne słowa ale niestety w większości się sprawdzają. Ludzie słuchający techno to osoby podążające za tym co jest top&trandy ( czy jak to sie pisze)
co Ty w ogóle wiesz o technie? mi sie zdaje ,ze kompletnie nic.. Top i trendy tak na pewno techno nie jest zbyt top i trendy.. to muzyka niekomercyjna która mało kto zna w tym wypadku Ty.. wiec nie sadze ,ze cos moze byc top i trendy..
Ostatnio zmieniony przez SkazanaNaSukcezz 2008-08-25, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Masz tylu znajomych? I to samych słuchaczy techno O_O Zrobiłbyś furore na naszej klasie. To jak te 500 osób żyje bez poglądów? Chyba jednym organizmem są...
Bez podstawie wierzą w to co mówi tv czy ktoś na topie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum