wybacz, ale żadnego technomuła nie znam, ale znam takich, co słuchają techno i o dziwo charakteryzują się konstruktywnymi i co najważniejsze merytorycznymi wypowiedziami, widać nie myślą zaściankowo, jak co niektórzy - i o czym miał ten Twój przykład świadczyć? Chyba znowu Ci nie wyszło. ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Może podaj jakieś tytuły, artystów, którzy Twoim zdaniem w tym gatunku tworzą. Bo póki co mam poważne podejrzenie, że mylisz techno z jakimiś dichowymi umcykami rodem z radia Eska, więc nie dziwota, że wypisujesz to, co wypisujesz.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
O tym, że koleś ma ograniczone spojrzenie na świat, lubi wsadzać ludzi w szufladki i ocenia innych na podstawie rodzaju muzyki, którego słuchają. Nie od dziś wiadomo, że człowiek, który słucha metalu (ten rodzaj muzyki, co ma przekaz - patrz Apokaliptyka) jest lepszy.
Może to tylko kwestia wieku.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Ja nikogo nie szufladkuje - a tutaj mówię o tym, że zawsze staram się poznać człowieka nim go ocenie.
Wybacz, ale w całej tej dyskusji jedziesz na tak podłych i ogranych stereotypach, że aż oczy bolą. Więc nie opowiadaj, że nie szufladkujesz, bo robisz to w każdym poście.
Dla Ciebie słuchacz techno = człowiek bez poglądów. A jak Ci przedstawię słuchaczy techno, którzy potrafią poprowadzić prawdziwą, merytoryczną dyskusję?
Dla Ciebie metal = coś z przekazem. Więc udowodnij że trash to coś więcej niż łubudubu byle szybciej.
Jeej. Jeden artysta No tak, to zmienia postać rzeczy.
Czy jeśli znam tylko Metallicę mogę już pozwolić sobie na daleko idące uogólnienia i psychoanalizę wszystkich metali, kroczących po tej ziemi, czy to jeszcze za mało?
AhmedPunk napisał/a:
Bez podstawie
po jakiemu to?
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Bez podstawie wierzą w to co mówi tv czy ktoś na topie ^^ - tutaj opisuje całą tą techno kulture
AhmedPunk napisał/a:
Spytaj się jakiegoś technomuła o woodstock odpowie Ci to samo co Rydzyk
AhmedPunk napisał/a:
techno to parszywa imitacja elektroniki
AhmedPunk napisał/a:
Muzyka techno ma kompletny brak przekazu
AhmedPunk napisał/a:
a dla mnie osoby słuchające tego rodzaju muzyki nie mają poglądów
i zapamiętajcie drodzy użytkownicy, on nie szufladkuje, nie uogólnia, taka jest prawda.
Szczerze to nie odważyłabym się na tak daleko idący wniosek, że fani techno nie mają poglądów. Już pomijam to, że stwierdzenie 'nie ma poglądów' jest urocze.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Jeej. Jeden artysta No tak, to zmienia postać rzeczy.
Czy jeśli znam tylko Metallicę mogę już pozwolić sobie na daleko idące uogólnienia i psychoanalizę wszystkich metali, kroczących po tej ziemi, czy to jeszcze za mało?
AhmedPunk napisał/a:
Bez podstawie
po jakiemu to?
Swojego czasu słuchałem techno
Kultura techno - ogół
Jednostka to jednostka więc nie mówcie, że szufladkuje bo ogółu zaszufladkować się nie da ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum