osobiście nie przepadam za tą muzyką... mogę jej słuchać tylko siedzac w jakimś klubie i to, też jak mam dobry humor ;p denerwują mnie te klimaty i nic na to nie poradzę. Próbowałam się przekonać nic z tego nie wyszło.
Znam kilku fajnych ludzi, którzy słuchają techno (czasem nawet się dziwię, że ktoś TAKI i techno słucha) ale przecież gusta są różne, i dopóki mnie nikt nie zmusza żebym razem z nim wychwalała jakiś tam DJ-ów to mi nic do tego ;p
Chociaż niestety większość, których kojarzę jako wielbicieli techno to prawdziwe techno-ułomy ;]
_________________ The starry skies above me and the moral law inside me
Nie slucham,nie lubie,nie;) wszystko jest spoko dopoki nikt nie zmusza mnie do sluchania tej muzyki;)
Tak jak pani powyzej,uwazam,ze wiekszosc to techno-ulomy jednak,ze znam ludzi kktorzy sluchaj techno i sa fajni;)
Słuchanie techno (w moim przypadku tylko przymusowe;)) to prawdziwa katorga i męczarnia. Przy tym nie da się skupić, o czymkolwiek pomyśleć Że już nie wspomnę, że muzyka powinna mieć jakieś walory artystyczne, być piękna:)
_________________ keep smiling when your world is falling...
Słuchanie techno to prawdziwa katorga i męczarnia. Przy tym nie da się skupić, o czymkolwiek(w m pomyśleć Że już nie wspomnę, że muzyka powinna mieć jakieś walory artystyczne, być piękna:)
Wpełni się zgadzam:D taką muzyke może zrobić każdy głupi a inne rodzaje trzeba szlifować np.gitarkę albo Basówke sory że kawałek wyciołem
_________________ Viva La France! Viva la Jamaica!
Hejcia:) Dlaczego tak sądzicie ze muzyka techno jest nie ciekawa i wogóle?? Przecież nie jest aż taka zła każdy słucha co uważa za słuszne ja osobiscie sama słucham tylko techno nie lubie np.rapu czy hip-hopu bo dla mnie ta muzyka jest do Bani:)
Ja jestem wielkim zwolennikiem techno, a dokładniej Vocal Trance zapewnie większość krytykujących nie ma pojęcia co to jest za rodzaj muzyki. Ok, zgadzam sie z pojęciem "kazdy lubi to co lubi" i jako fan Vocal Tracne przyjmuje Waszą krytyke, ale musze podkreślic, ze na dyskotekach bawicie przy muzyce techno i zapewne bawicie sie swietnie, poniewaz ta muzyka jest rytmiczna i swietnie sie przy niej tanczy.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Ja tam na dyskoteki nie chodze, wole aktywniejszy tryb zycia. Czasem pojde do rokoteki gdzie graja rocka ale typem imprezowicza nie jestem. Techno mnie wkurza, mam sasiadow nad soba ktorzy ciagle to sluchaja i mnie az szlag trafia...
_________________ "nie wazne ile razy upadam, wazne ile razy sie podnosze"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum