Dla samego zachowania poziomu dyskusji Tynka88, powinnaś się wypowiadać w tematach o których masz pojęcie. Bo nie chodzi tu o to żeby powiecieć "Nie znam ich"- to nie jest forum Epulsa. Jeżeli nie masz czegoś sensownego do powiedzenia, nie pisz.
Żeby nie było zbytniego OT. Toola słuchałem kiedyś, teraz już coraz mniej. Ale czasmi wracam do niego jak potrzebuje mocniejszego a jednoczesnie bardziej złożonego grania.
niesamowite, a wiesz, że to swoje zdanie możesz zamieścić we wszystkich tematach w dziale "muzyka", jest tyle tematów o zespołach, różnych artystach, a Twoja wypowiedź, jakże głęboka i elokwentna i taka przemyślana na pewno wiele wniesie do dyskusji, poza tym pobijesz rekord w ilości postów...
5 lat temu usłyszałam pierwszy raz ten zespół - to było dla mnie wielkie odkrycie. Zawiesiłam się na długo przy płycie "Lateralus", podobają mi się te oryginalne, deliryczne brzmienia, niebanalne teksty, muzyka bez utartych schematów. Poza tym z płyt lubię jeszcze płytę "Aenima". Podobają mi się także teledyski, więc zespół jest jak dla mnie na wielki plus.
sis napisał/a:
Miałam okazję być w zeszłym roku na koncercie w Katowicach
i ja na Ciebie nie wpadłam
sis napisał/a:
Połączenie muzyki z wizualizacjami... coś niesamowitego.
tak, pozostaje się pod wielkim wrażeniem tego, co się usłyszało i widziało - coś niesamowitego
sis napisał/a:
Jedno: dlaczego w regulaminie nie ma dodatkowego punktu: "Jeśli użytkownik nie ma bladego pojęcia o temacie, co więcej - nie ma nawet ochoty owego tematu zgłębić, nie powinien się w nim w ogóle wypowiadać, bo nabija bez sensu posty, nie wnosząc do dyskusji niczego konstruktywnego. Na forum jest tyle innych działów, że powinien znaleźć coś dla siebie".
popieram, taki punkt powinien być w regulaminie, skoro użytkownik sam nie widzi bezsensowności w zamieszczaniu postów, które nie wnoszą w dyskusję nic konstruktywnego! Ale cóż, niektórzy nadal uważają, że ilość jest ważniejsza od jakości, szkoda.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Bardzo dziwnie namawiac kogos do wysluchania zespolu tylko z samej opinii.
To jest muzyka, trzeba samemu sprobowac. Slowa zachety nic nie daja, bo kazdy odbiera inaczej.
A co do Tool'a, to sa mistrzowie progresywnego brzmienia, wspanialy charyzmatyczny wokalista, przygniatajace brzeminie gitar plus rozbudowana, skomplikowana brzmieniowo perkusja, ktora nie nudzi, co tylko swiadczy o talencie muzykow.
Mnie też 10,000 days najmniej przypadł do gustu. Nie czuję tego wcześniejszego klimatu. Tak jak by była odrobinę pogodniejsza od reszty Ale jednak ich najsłabsza płyta jest o wiele lepsza od niektórych najlepszych płyt innych wykonawców
A najbardziej do gustu przypadły mi utwory Lost Keys (Blame Hofmann) i Right in Two - najlepiej jak lecą jedna po drugiej, fajnie łączą się ze sobą.
sis napisał/a:
mimo że występ grupy pozostawił lekki niedosyt (1,5h grania... mało!),
Nawet jak by grali 10h to by było mało ^^ Szkoda że nie było mi dane tam być
qrde, zdążyliście wbić 8 postów zanim ja dałem swojego ^^
Tool...co tu duzo pisac...oddaje pokłon...jeden z najlepszych zespołów...
myślę ze z tą popularnością to jest rożnie...ale napewno jest to mało komercyjny zespół...dlatego nie tak znany...
_________________ 'Znam matematykę wystarczająco dobrze, by wiedzieć o niebezpieczeństwach naszego kolejnego odgadywania Skazanego na rozpad, póki nie dorośniemy i umocnimy naszej komunikacji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum