Wysłany: 2007-06-28, 10:09
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Chyba kazdy zna us5 ... Szaleja za nimi szalone nastki ktore rycze pod scena i lapami machaja zeby ktoryś znich dotknac chociazby nawet kciuka czy poznanocia . Masakra . Nie lubie tego zaspolu . Juz wolalabym tych chlopakow no na "B " hehe tam ggdzie byl ten Nick Nie moja muzyka kompletnie ! Ale fajnie tancza , glosow nie maja takich zlych ale ... Zawsze jest ale ... KICZ !!!!!!!
No cóż... Szczerze mówiąc nie gustuję w takiej muzyce. Jak dla mnie zbyt komercyjna i nastawiona na kasę. Ot, pop po prostu. Słodkie buźki i piszczące dziewczynki, nic więcej.
_________________ "Żyć to znaczy powoli umierać" Cliff Burton
ja słuchałam Spice Girls przyznaję się bez bicia miałam oryginalną płytę!
wprawdzie miałam wtedy 5/6 lat, no ale
przypomina mi się głupawa, i to taka solidna, jaka dopadła mnie i moją koleżankę na obozie, kiedy zobaczyłysmy fotkę tego gościa z US5 z nadnaturalnie wielkimi ustami xD
że może sobie nałozyć górną wargę na nos, że jak się zassie w butelce to w środku się ukwiał zrobi, że warognioty... itd itp ^^
a o samych us5... nie skomentuję. żenada poprostu ^^ podobnie jak TH xD
oni graja jak jakies zamuly bez urazy ale jak dla mnie to sa zamuly nie lubie ic h leeeeeeee
_________________ ,,(...) Ani Lajstrygonów, ani Cyklopów, ani okrutnego Posejdona nie spotkasz, jeżeli ich nie niesiesz w swej duszy, jeśli własna twa dusza nie wznieci ich przed tobą.(...)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum