_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Dobra, co by tu napisać, żeby nikogo nie obrazic....
Jak dla mnie jest to kolejny z 187934093 zespołów zupełnie nic nie wnoszących do muzyki, opierający się na gustach masowego odbiorcy i idący po jak najprostszych schematach aby zaskarbić sobie sympatie i uwielbienie 14-latek.
D.N.O.
Wysłany: 2007-06-11, 17:17
Polecający: samej sobie :P
takie nowe Backstreet Boys (nawet nie wiem czy dobrze napisałam ) nic się nie różnią takie same piosenki i styl i rzesze rozbeczanych fanek które są nawet w stanie rzucić się ich szyje tylko po to żeby wykrzyczeć "kocha Cię".Moja starsza sis była fanką BB i jak teraz ogląda ich teledyski to mówi że jak to ona mogła się w nich kiedyś bujać przecież to taki kicz...
i tyle...
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Wysłany: 2007-06-11, 17:57
Polecający: samej sobie :P
jej młodsze to ile 5 lat.?
mam niem. vive i jak patrze jak one się wieszają na tych barierach to mi się źle robi
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Nie podoba mi się US5. Jak wyżej: grono odbiorców to młode dziewczynki w wieku poniżej 14 roku życia. Każdy z tych kolesi w US5 jest taaaki oryginalny. Każdy jest inny dzięki czemu dziewczynki mogą wybierać który jest ładniejszy.
A BB to dla mnie klasyka. Oni grają nawet całkiem, całkiem, nie to co te nowe tanie podróbki...
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Wysłany: 2007-06-14, 18:00
Polecający: A kogo to obchodzi?!
Uważam to za kolejne badziewie boysbendów, ale jakomuś się taka muzyka podoba to nic nie poradze. Udusić nie mogę, bo o gustach i guścikach się nie gada. To tylko kolejny zespół, o którym za 5 lat każdy zapomni, no cóż, tak jak o moich ulubionych... A głosy mają jakieś takie... STRANGE... Jak baby... Tacy 16 latkowie pragnący podbić serca nastolatek dennymi tekstami...
_________________ Nic inteligentnego mój tępy i cofnięty w rozwoju mózg nie umie wymyślić, aby nie zamęczać środowiska takimi bzdurnymi wypocinami jak to napisane przez taką kupę nieszczęść jak ja... Koffam [kocham]... Powiem potem, ale domyślcie się...
Znam, znam lubię zszczezre cały zespół,
ale szczególną sympatią dażę JAYA on jest
suupcio..
ulubione piosenki..??
chmm IN THE CLUB, COME BACK TO ME BABE
nio i tak troszke ONE NIGHT WTH YOU i
MARIA ostatnio uczyłyśmy sie układu do MARII
z kumpelcia..
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum