Hmmm.. Moje ulubione to:
Green Day, U2, Bob Marley, Akurat, Vavamuffin, NDK, Indios Bravos, Happysad, Jamal, Szymon Wydra, Edyta Bartosiewicz, Led Zeppelin, Korn, Metallica.. I wielu innych, którzy mi w tym momencie nie przychodzą do głowy...
Trochę to różnorodne, ale ja lubię różnorodność.
u mnie to zależy od humoru i dnia teraz słucham linkin park i paranormal
_________________ Zapraszam do rejestracji na www.badzok.pl w polu polecający wpisz lisa1234@tlen.pl gorąco zachęcam super artykuły i bardzo fajne konkursy zapraszam do rejestracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm....Slipknot, Korn, Kat , Him , Metallica, SOAD, CKOD, Nirvana, Disturbed, Godsmack, SOAD, Blink 182, P.O.D... Pewnie coś jeszcze by się znalazło ;]
Wysłany: 2006-09-10, 13:36
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
No cio Ty ^^
Zespoly jakich slucham: RAMMSTEIN, Megaherz, Behemoth, troche Metallica (mimo, ze mam wszystkie albumy), troche Clawfinger, troszke Frontside, mam nawet dwa albumy Oomph i Mechanical Animals (za 3€ ) M. Mansona
moge sie pochwalic jakimis 15 singlami R+
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum