Jest tylko jeden tak znienawidzony i zeszmacony do granic możliwości zespół, liczę na ich odrodzenie lub ostateczną klęskę - SLIPKNOT - za całokształt i zrycie łba:) Chociaż już ich nie słucham, to na zawsze te pojeby pozostaną moim numerem 1. Nikt im nie dorównał i nie dorówna.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
nie potrafię powiedzieć, że ci i ci są najlepsi...
Zmienia sie u mnie wszystko jak w kalejdoskopie:P
Naj tak już od dłuższego czasu to:
IRA, Wilki, Myslovitz, The Beatles (stare ale jare:P)
Ostatnio zdarza mi się też słuchać Pidżamy czy Końca świata. Tez mi się podobają i uważam, że tworzą wartościową muzykę.
_________________ 'Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia...'
Wysłany: 2007-08-01, 12:38
Polecający: Google =D
Do ulubionych artystów należy zdecydowanie George Michael, ale lubię też innych wykonawców jak Seal , Nelly Furtado, Katie Melua, Dido, Goya i wiele wiele innych
Do zespołów które najczęsciej słucham mogę zaliczyć : Evanescence, The Rasmus, Green Day, Black Eyed Peas... Z polskich to Bajm, Ira , Wilki itp.
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
moglam bym wymien dlugo jednak moimi osttanio sluchanymi nalogowo :
Kult, Comeback kid, Interpol, U2, Champion, O.S.T.R, Alexisonfire, The Hush Sound, Ignite, Pink Floyd, The Car Is on Fire, Alesana, Bloodlined Calligraphy, Coldplay, Bane, Carry on, Imogen heap, The killers, Rooney, Opeth David Gilmour, The Bouncing Souls, Coma, AC/DC, Dead Kennedys, Mark Knopfler & Emmylou Harris, Co, Radar, Skalpel, Hoobastank, Funeral for a Friend, Gabriela Kulka, Underoath, Stone Heart, Comecloser, Eye for an eye, Avenged Sevenfold, Anathema, From Autumn to Ashes, Artrosis, Wlochaty, The fratellis, Damiec Rice Niki Reiser, Cassandra Wilson, The pipettes, Pennywise, Silbermond, Aerosmith, April, Odszukac listopad, D'Angelo, Silverstein, Willie Williams, Nat King Cole, Peggy Lee, Rise Against, Komety, Mynta, Sofa, Jerry Lee Lewis, Broadway Project, cirKus, Koop, Novika, mig, Faust Again, Placebo, The Doors, Tarwater, Fisz
wiecej mi sie wymieniac nie chce to takie ktorych teraz najwiecej slucham ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum