miałam na myśli to, że jak dla mnie twórczość LP jest wyjątkowo monotonna, w związku z czym odnosi się nieodparte wrażenie, że ich repertuar sprowadza się do jednej piosenki. Średnio udanej zresztą.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2007-08-17, 18:20
Polecający: Świt nad Bugiem
No cóż, każdemu ma prawo podobać się co innego
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Ja jestem fanem Linkin Park. Lubie zespół, a najnowsza płyta Minutes2Midnight jest moim zdaniem najlepsza. Zmienili trochę styl. Nie ma już tak dużo elementów rapu, jak to było w Meteorze czy Hybrid Theory. Moim zdaniem postawili duży krok do przodu. Warta jest przesłuchania.
_________________ "Nie podobało mi się to przedstawienie, ale los dał mi miejsce w pierwszym rzędzie." Max Payne
szczerze mowiac to lubie tylko 2 piosenki: Numb i In the end ;] slyszlalam ich nowa plyte i sadze ze jest do bani ;/ no ale to tylko moje skromne zdanie
_________________ Już nie noszę sukienek,
nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną,
z chłopakami piję wino!
A ja bardzo lubie Linkin Park...w prawdzie ich ostatnia plyta rozni sie od poprzednich...nie jest najgorsza ale to juz nie to samo Pomimo to ciagle ich slucham
_________________ Zostaw serce na ziemi...bedzie lzej w drodze do nieba...
Wysłany: 2007-09-07, 19:25
Polecający: Mama mi poleciła ;]
Ashlee15 napisał/a:
Ostatnio nagrali -"Bleeded Out"
chyba " Bleed It Out"
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wysłany: 2007-09-07, 19:46
LP nie znam, Chestera też nie znam osobiście...
ale piosenki jak najbardziej lubię. co do nowej płyty- nie jestem za bardzo do niej 'przekonana', bo moim zdaniem były lepsze- jak dla mnie, jest za spokojna- ale jest parę fajnych kawałków...
a zespół- jeden z moich ulubionych. nic dodać, nic ująć
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
Wysłany: 2007-09-07, 21:29
Polecający: Mama mi poleciła ;]
czesiek667 napisał/a:
LINKIN PARK IS THE BEST
bez przesady zią
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wysłany: 2007-09-08, 16:51
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
Nie czepiaj się! Każdy może się pomylić. Zauaważyłam,że chyba nie masz co pisać i się wszystkich czepiasz. Lepiej juz nic nie pisz
A Ty lepsza jestes?
Linkin Park maja podobne piosenki fakt, ale jednak roznia sie... dosyc znacznie, trzeba sie tylko wsluchac Niedawno zakupilem "Meteora" w wersji digipack 4€ tylko ^^ ale pierwszy album jest lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum