Wysłany: 2007-08-15, 10:24
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Lubie Linkin Park, szczegolnie ich utwor "In the end" (patrz: http://www.lastfm.pl/user/Rzeznin/ ). Znam tylko jedna ich plyte, Hybrid Theory, jeden z niewielu oryginalow jakie posiadam ;p
Linkin Park jest bardzo dobrym, fajnym zespołem. Ich nowa płyta jest superowa. Piosenka którą debiutują ''What I've done'' jest super.. Naprawdę bardzo fajny zespół. Moja ''przyjaźń'' z nimi zaczęła się wraz z piosenką ''numb''. Zakochałam się w tej piosence.
Wysłany: 2007-08-15, 17:47
Polecający: google
A znasz Heńka spod mostu?
Albo mam jakieś mamy albo mi się wydaje że gdzieś kiedyś na tym forum widziałam już dyskusję na temat tego zespołu.
Źle ze mną? Czy jednak?
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Linkin Park to syf nieziemski. To najgorsze co mogło spotkać metal i ogólnie pojętą muzykę rockową. Muzyka do "rockujących" 13-latków. Płaska, bez wyrazu, bez mocy i pomysłów na coś lepszego.
Cytat:
nie lubie , nie trawie , nie lubie tego rodzaju wokalistów i muzyki przez nich prezentowanej.
Brawo. Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami.
Ja ich wielkim fanem nie jestem ale lubię ich czasem posłuchać. Takie mieszanki rocka i rapu jaki prezentuje LP bardzo mi odpowiadają. Choć zdecydowanie bardziej wole ostrzejszą muzykę.
PK napisał/a:
Płaska, bez wyrazu, bez mocy i pomysłów na coś lepszego.
Najnowsza płyta pokazuje moim zdaniem, że nie masz racji "drogi" PK Minutes to midnight jest świetną płytą
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Wysłany: 2007-08-16, 09:18
Polecający: Mama mi poleciła ;]
zbych1112 napisał/a:
Najnowsza płyta pokazuje moim zdaniem, że nie masz racji "drogi" PK Minutes to midnight jest świetną płytą
niemozna mowic ze ktos ma racje badz nie..... to kwestia gustu .... jak dlamnie to nawet nawet... ale moglo byc lepiej
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wysłany: 2007-08-17, 13:46
Polecający: Świt nad Bugiem
In the End, Numb, Somewhere I belong, Forgotten, What I've done, Breaking the Habbit, Papercut, One step closer, Points of autority, Runaway Shadow of the day... i ewentualnie Crawling
W zasadzie to te piosenki lubię i słucham. Z tym, że nie słyszałem jeszcze płyty Minutes to midnight, oprócz dwóch piosenek, zatem może bym coś jeszcze dodał do listy
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Linkin Park to fajny zespół. Oczywiście to moja subiektywna ocena. Jasne, że nie mam ich miliona plakatów, płyt, gadźetów, nie wieszam sobie Chestera nad łóżkiem,nie pisze do nich e-mail, nie jestem zalogowana na każdym forum o LP, a jak trochę uszkodzi mi się kawałek płyty to nie kupuje nowej... Śmieszne ale prawdziwe... ja tego nie robię. Po Prostu Zwyczajnie Lubię Ten Zespół.
n the End, Numb, Somewhere I belong, Forgotten, What I've done, Breaking the Habbit, Papercut, One step closer, Points of autority, Runaway Shadow of the day... i ewentualnie Crawling
mam wrażenie, że to jedna i ta sama piosenka
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2007-08-17, 17:58
Polecający: Świt nad Bugiem
Hę? Nie zrozumiałem za bardzo. Po prostu te lubię, a że są podobne to trudno.
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum