Mam taki problem ze swoim forum. Mianowicie chce napisać temat i dać linka do programu bo pisze takie cós:
Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
Dziękujemy za zrozumienie i wspólną walkę z internetowymi śmieciarzami. Jeśli uważasz, że otrzymałeś ten komunikat przez pomyłkę powiadom administację forum.
Ma ktoś na to radę?? A panelu admina szukałem i nic
Ma ktoś na to radę?? A panelu admina szukałem i nic
Bo za Ciebie tą opcje ustawili admini fora.pl? Napisz trzy posty albo zaczekaj i spróbuj wtedy.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2007-09-15, 13:12
Jest to dobre zabezpeczenie przed botami spamującymi, jest kilka rozwiązań, napisz 3 posty bez żadnych linków, poczekaj 24h od założenie lub napisz adres forum bez krpek np www extremalne com i daj notke żeby to uzupełnić, albo zmienisz to za kilka godzin sam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum