hej,
przymierzam się właśnie do założenia serwisu internetowego poświęconego muzyce. ma ktoś z Was doświadczenia w tworzeniu własnej strony? ludzi, którzy zadbają o treść już mam, tylko potrzebuję jakiegoś dobrego szablonu. słyszałem, że najlepszy jest yoomle, podobno ma w sobie statystyki nawet? a to przyda mi się raczej bardzo...
Albo naucz sie html, css, js i php aby miec wszystkie bajery, albo zainstaluj PHP-Fusion, PHP-Nuke lub inny system portalowy Wazne jednak abys mial serwer z baza danych i obsluga php
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Jeżeli już jesteś na stronie www.yoyo.pl, to po pierwsze zaloguj się na niej lub załóż konto, jeżeli go nie posiadasz. Zaraz po zalogowaniu zostaniesz przerzucony do panelu administracyjnego, gdzie wybierz opcję: "moje strony". Jeżeli jednak z jakiegoś powodu nie wejdziesz po zalogowaniu do panelu, to w prawym górnym rogu strony jest link "Centrum zarządzania". To jest link do panelu
Aha, jeszcze jedno, link do zakładania konta też jest w górnym prawym rogu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum