Wysłany: 2007-12-17, 22:33 Strona www Polecający: Google
doradzcie mi jaka jest najlepsza strona do zrobienia strony www forum albo opis jak zroic Pomocy!!! to na te forum jak bedziecie mieli konto dodam was jako administratof albo do jakiejs innej grupy proszr was o odp.
Z Góry Dziękuję.
doradzcie mi jaka jest najlepsza strona do zrobienia strony www forum albo opis jak zroic Pomocy!!! to na te forum jak bedziecie mieli konto dodam was jako administratof albo do jakiejs innej grupy proszr was o odp.
Z Góry Dziękuję.
No więc Ferrari550.
Ja mam forum na www.fora.pl Jak już ktoś powiedział jest łatwo i nie ma żadnych problemów ze zrobieniem forum
Eldo masz rację www.yoyo.pl jest głupie
Myślę że posłuchasz mojej rady i zrobisz forum na www.fora.pl
Naucz się HTML+CSS i możesz odwalić stronkę, że głowa mała.Nie widzę większego sensu robić stronkę na darmowych hostingach.Jeżeli już zależy Ci na kasie, a raczej na tym, aby jej nie wydawać lub wydawać jak najmniej to polecam serwis oferujący hosting o domenie bloo.pl . Najtańsze konto to tylko 2,66.Konto "PRO" to aż 8 zł.W dodatku możliwość płatności SMS'em , lub oczywiście przelewem.Ta domena jest 100x lepsza, niż te wszystkie darmowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum