- minimum 10MB na stronę i bazę MySQL
- transfer nie ma znaczenia
- Cpanel, a dokładnie Fantastico, aby można było łatwo instalować niektóre skrypty w nim zawarte
- aby rejestracja nie była potrzebna z użycie moderatora serwera
- Darmowy
Coś konkretnego polecacie ?
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Był taki jeden, dobry, i darmowy, plus nie 10Mb tylko bodajże 100Mb, do tego baza danych MySQL tak jak chcesz i obsługa PHP, co do Cpanel to nie wiem bo nie udało mi się zarejstrować, za późno się do tego zebrałem i nie było już miejsca. I o rejestracji też nie mogę Ci nic powiedzieć bo nie wiem. www.dhost.com
Tylko nie jestem w stu procentach pewny czy to ten link, bo jak byłem tam ostatnio to trochę to inaczej wyglądało, ale pisze cośtam o hostingach i tych sprawach, sprawdź.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Ostatnio zmieniony przez Kodziu 2005-08-26, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Ja korzystam poprostu z interi, albo z republiki, ale to chyba nie spełnia twoich oczekiwań
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
www.ovh.pl
Weś wydaj 3 złote i kupe serwer na webd.pl
[ Dodano: 2006-07-03, 19:57 ]
Ovh najelpszy 60 mb na strone.. ale baza maks 4 mb...
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum