webd.pl - jeden z lepszych i szybszych serwerow jakie znam
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Zdecydowanie najlepszy serwer, bardzo dobra obsługa i nie wygórowane ceny za takie dobre parametry:
www.lap.pl
Profesjonalny i niezawodny hosting z PHP, MySQL, ASP.NET oraz JSP. Własny panel do zarządzania kontem, bezpłatna pomoc techniczna, domena user.lap.pl, konta pocztowe, instalacja forum za darmo, powiadomienie SMS o nowej poczcie, wiele udogodnień, szybkość działania -to tylko niektóre zalety tych serwerów.
Polecam i zachęcam do zapoznania się z ich ofertą www.lap.pl Bo naprawdę warto
Wysłany: 2007-09-15, 13:19
Ja od siebie mogę polecić
host-24.pl Było kilka padów dłuższych, ale ostatnio jest ok, szybki i w ogóle spoko serwerek.
Linuxpl.com Bardzo, bardzo dobry serwer, polecam każdemu kto chce mieć stronę, na szybkim, bezpiecznym serwerze
www.kei.pl - BlueForum i ForumNasze jest na nim trzymane i jest to bardzo dobry serwer
www.linuxpl.com - dobry serwer. Idealny do mały stronek, bo tani i nie zawodny. SSH słabo zabezpieczony
do testów używam jeszcze www.insane.pl - niezły nawet. Nie mam co narzekać.
www.netlook.pl - www.BlueMan.pl na nim trzymam i z miesiąca na miesiąc coraz wolniej chodzi. Na pewno nie przedłużę u nich umowy.
swego czasu korzystałem także z www.masternet.pl - nie taki kiepski, ale 2x się zawiodłem i ja akurat nie mam zamiaru wracać. Ale ogólnie nie odradzam
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum