Mam pytanie: czy jak kuzyn pocałuje sie z kuzynką to coś złego(chodzi mi o pocałunek francuski)??? A jeśli sie Kochają??? Ja nic z tych rzeczy nie próbowałam ( i nigdy nie spróbuję, bo nie chcę ), ale chcę poznać wasze zdanie na ten temat!!!!!
Wysłany: 2007-08-03, 06:08
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ja bym raczej takiego czegos nie robila bo w sumie to rodzina .. Ja mam bardzo przystojnego kuzyna , takiego w moim stylu ale szczerze nigdy nie mialam takiego pociągu do niego . Tylko po prostu mi sie podoba
Ludzie!!!! jak sie można całować z kuzynem wracamy do ery kamienia łupanego???? jesze troche ktoś napisze że posuwał swoją siostre przecież to jest obrzydliwe
Wysłany: 2007-08-03, 08:46
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
dodek666,
dodek666 napisał/a:
Ludzie!!!! jak sie można całować z kuzynem wracamy do ery kamienia łupanego???? jesze troche ktoś napisze że posuwał swoją siostre przecież to jest obrzydliwe
Sluchaj , czy SuzziiR51, napisala ze całowała sie ze swoim kuzynem czy co ?! Zadała pytanie tylko napisała przeciez ze ...
SuzziiR51 napisał/a:
i nigdy nie spróbuję, bo nie chcę
Chce poznac tylko nasze Zdanie . a Ty od razu sie bulwersujesz i krzyczysz Nie Wolno Tak , czytaj uwaznie posty a pozniej KRZYCZ
Wysłany: 2007-08-03, 09:57
Polecający: baba jaga ;P
LOL xDDDDDDDDDDDDDD
rozwalacie mi system. Z tego co sie orientuje to kuzyni to juz 3 pokolenie prawie zerowe spokrewnienie i takim to sie nawet udziela slubu [tak kosciol]
zalezy od wychowania, sa rodziny ktore trzymaja sie blisko siebie, spedzaja wiele czasu razem i wtedy taka sytuacja nie misci sie w glowie. A sa takie rodziny ktore mieszkaja bardzo daleko od siebie, nie spotykaja sie czesto i taka sytuacja moze sie zdazyc.
Kazdy robi co chce, to ze ktos calowal sie z kuzynem czy cos wiecej, nie znaczy ze jest gorszy od innych
w zyciu rozne rzeczy sie zdazaja wiec nie oceniajcie i nie oburzajcie sie, bo ograniczenie waszego myslenia mnie poprostu zalamuje dosyc mocno
To niesmaczne.
Ale tak z drugiej strony to wydaje mi się że można legalnie pobrać się z najbliższym nawet kuzynem, nie wiem jak to jest ze ślubem kościelnym.
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Wysłany: 2007-08-03, 10:30
Nori napisał/a:
Hmm... jakis znany malarz byl karlem, tylko z tego powodu, ze rodzice byli kuzynostwem, umarl dosyc wczesnie...
wiesz to ryzyko podejmuja osoby, ktore sie na to decyduja
ja sie w to wcinac nei mam zamiaru, jak ktos chce to ma mozliwosc a to co z tego wyjdzie to juz ich problem kazda akcja ma swoje skutki i dlatego przed kazda podejmowana decyzja trzeba sie dobrze zastanowic.
Jednak obrazanie kogos tylko dlatego, ze zakochal sie w kuzynie/kuzynce jest smieszne i ograniczone jak dla mnie
Wysłany: 2007-08-03, 12:32
kenusarf napisał/a:
Obrzydliwa liberalna propaganda... fuuuuuuuuuuuuj
czyli mam rozumiec, ze lubisz jak ludzie wlaza Ci z butami w zycie oceniaja je i mowia co i jak masz robic ?
kazdy jest wolnym czlowiekiem i ma prawo do wlasnych decyzji i do zycia w taki sposob jak mu sie podoba i dopoki nie wkracza w moje zycie to niech sobie robi co chce mi nic do tego, bo sama nie wiem jakbym sie zachowala w danej sytuacji.
ja tam mam znajomych ktorzy sa razem choc facet dla kobity to wujek i sa juz dobre 2 lata ze soba wiec kuzyn z kuzynka nie bylo by mi dziwne
a tak jak Kurczak napisala takim para juz sluby udzielaja nie wiem czy koscielne ale cywilne napewno
jak kiedys znajomi sie pytali czy by mogli wziać zlub to pani im tylko odpowiedziala: nawet nie wiecie jakie pary tu przychodza by wziac slub i wszystko jasne wtedy bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum