Wysłany: 2007-08-15, 16:14 Brak zaufania czy coś więcej?
Nie wiem co mam zrobić Od 5 miesięcy jestem z pewną dziewczyną. Ona ma kolezanki: Angelike, jej siostrę Anke a do tego dochodzi chłopak Anki. Osobiście prowadzę wojnę z całą tą trójcą. Ostatnio się zgadali i naopowiadali mojej dziewczynie ze pod jej nieobecność zdradzałem ja wielokrotnie. I TO NIE JEST PIERWSZY RAZ GDY MNIE TAK WSYPUJĄ. Dziś kiedy sie spotkałem z Kryśką na start dostałem w twarz a potem zostałem zmieszany z błotem. Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa. NIE WIEM CO MAM TERAZ ZROBIĆ CZY PRZEZ NIE PRAWDZIWĄ PLOTKE MAM STRACIĆ OSOBĘ KTÓRĄ KOCHAM Co mam zrobić?
Matko... Skoro ona z Tobą chodzi to świadczy że Cie kocha czy jakoś tak. Nie ma do Ciebie zaufania... Bardziej wierzy jej koleżankom niż Tobie...! Z kolei dziewczyna daję Ci twarz i urzadza Ci ''przygodę z błotem'' nawet nie pozwalając Ci wyjaśnić paru rzeczy. Nie wiem pogadaj z nią... Może to coś da... Ale coś w waszym związku jest nie tak... Mówię Ci...
Wysłany: 2007-08-15, 18:38
Polecający: google
Zamiast żalić się na forum, człowieku idź i porozmawiaj na spokojnie, nikt za ciebie tego nie załatwi... Umiejętnie przeprowadzoną rozmową można osiągnąć wszystko. Trzeba tylko umieć wybrać właściwy moment.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa.
brak zaufania?jesli brakuje zaufania w waszym zwiazku to nie widze sensu "trawania" w tym dalej,bo dlugo to nie wytrzyma...tym bardziej jesli wierzy plotom,ja rozumiem,ze to jej przyjaciele i w ogole,ale z drugiej strony Ty jestes jej facetem i Tobie tez powinna ufac...moze podsun jej pomysl zgadania calej waszej bandy,wtedy bedziecie mogli pogadac dlaczego tak sie dzieje i moze wyjasnicie sobie wszystko ;>
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie.
Ona chyba lubi sobie stwarzać problemy, nie ufa Ci - może dajesz jej powody do tego, a jeśli nie, to zastanów się nad tym wszystkim, co Was łączy. Związek bez zaufania długo nie przetrwa. Najlepiej z nią porozmawiaj. Twoja partnerka wykazuje dużą niedojrzałość.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
A może ona nie ma odwagi zakończyć tej znajomości i cała ta maskarada z tymi jej przyjaciółmi to zmowa, w celu wyeliminowania ciebie z jej życia?
Wiem, wiem, żałosna teoria spiskowa...ale tylko to mi przychodzi do głowy...
ale nie, jest coś jeszcze...może ona nie dorosła do poważnego związku, skoro jest na etapie - " towarzystwo ponad wszystko"?
_________________ Złoty widzisz to, co ja? Nie pokonamy tego zła...
ale nie, jest coś jeszcze...może ona nie dorosła do poważnego związku, skoro jest na etapie - " towarzystwo ponad wszystko"?
i to jest chyba to. swoją drogą, dlaczego "święta trójca" tak Cię szkaluje?? jest jakiś powód?? nie lubią obcych w tym swoim "kręgu wzajemnej adoracji"??
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
No właśnie, też mam takie dziwne przeczucie, że jest bardzo młoda...A swoją drogą, gdzie komentarze najbardziej zainteresowanego cała sytuacją? Nie odpowiada na nasze pytania...
_________________ Złoty widzisz to, co ja? Nie pokonamy tego zła...
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa.
Która dziewczyna/kobieta dojrzała emocjonalnie tak sie zachowuje? Wierzy plotkom a nie swojemu partnerowi.Związek bez zaufania czy to ma szanse? Tu tylko zostaje poważna rozmowa
_________________ Słońce, jest w każdym człowieku trzeba tylko umieć poczuć jego ciepło....
"Zinteresowany" nie nógł odpowiedzieć wcześniej bo nie miał dostępu do neta. Wszyscy macie rację. Ona jest młoda bo ma 17 lat. Naprawde nie wiem jak to sie wszystko zakończy ale dziękuje wam za pomoc. Jeżeli chcecie o coś jeszcze zapytać to nie krępujcie sie bo prawde mówiąc teraz jest mi to już wszystko jedno...
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Wysłany: 2007-08-17, 19:42
Polecający: Świt nad Bugiem
Mówisz, że prowadzisz wojnę z tamta trójką. Jeśli tak to chyba ona powinna o tym wiedzieć. Nie widzi tego? Nie opowiadałeś jej? A jeśli wie, że się nie lubicie to powinna spodziewać sie takiego zagrania nie fair z ich strony. Faktycznie Ci nie ufa...
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Podstawowe pytanie. Ile Twoja Krysia ma lat? W jakim wieku jest jej "gang"? he he. Coś mi się wydaje, że to jakaś zgraja niedojrzałych dzieciaków. Jeśli się mylę to oznacza to, że z Twoją dziewczyną jest coś nie tak. Jeśli tworzycie związek, to chyba na jakiejś podstawie, co? Co to za związek bez podstawowego fundamentu, czyli zaufania? A swoją drogą, dziwię Ci się, że masz ochotę dalej użerać się z "ekipą" swojej panny i z nią samą. Przecież nawet nie miałeś szansy wytłumaczyć tych nieporozumień... Ech, ja na Twoim miejscu odpuściłabym. Jeżeli jednak chcesz spróbować ratować ten hmmm...związek, to napisz jej list i wrzuć do jej skrzynki, plecaka, albo kieszeni. Jest szansa, że przeczyta. Albo poproś jakiegoś waszego wspólnego znajomego, który Cię lubi, by w Twoim imieniu porozmawiał z Krysią. Innych pomysłów nie mam
_________________ "Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum