Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

czesiek667  

Wysłany: 2007-08-15, 16:14   Brak zaufania czy coś więcej?

Nie wiem co mam zrobić :( Od 5 miesięcy jestem z pewną dziewczyną. Ona ma kolezanki: Angelike, jej siostrę Anke a do tego dochodzi chłopak Anki. Osobiście prowadzę wojnę z całą tą trójcą. Ostatnio się zgadali i naopowiadali mojej dziewczynie ze pod jej nieobecność zdradzałem ja wielokrotnie. I TO NIE JEST PIERWSZY RAZ GDY MNIE TAK WSYPUJĄ. Dziś kiedy sie spotkałem z Kryśką na start dostałem w twarz a potem zostałem zmieszany z błotem. Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa. NIE WIEM CO MAM TERAZ ZROBIĆ :/ CZY PRZEZ NIE PRAWDZIWĄ PLOTKE MAM STRACIĆ OSOBĘ KTÓRĄ KOCHAM :( Co mam zrobić?

donia7zur 

Wysłany: 2007-08-15, 17:11   

Matko... Skoro ona z Tobą chodzi to świadczy że Cie kocha czy jakoś tak. Nie ma do Ciebie zaufania... Bardziej wierzy jej koleżankom niż Tobie...! Z kolei dziewczyna daję Ci twarz i urzadza Ci ''przygodę z błotem'' nawet nie pozwalając Ci wyjaśnić paru rzeczy. Nie wiem pogadaj z nią... Może to coś da... Ale coś w waszym związku jest nie tak... Mówię Ci...

Anton  

Wysłany: 2007-08-15, 18:38   
   Polecający: google

Zamiast żalić się na forum, człowieku idź i porozmawiaj na spokojnie, nikt za ciebie tego nie załatwi... Umiejętnie przeprowadzoną rozmową można osiągnąć wszystko. Trzeba tylko umieć wybrać właściwy moment.

Beatrix21  

Wysłany: 2007-08-15, 20:44   
   Polecający: Google =D

Ojj nie ufa Ci skroo uważa że mógłbyś coś takiego zrobić :/ Chociaż co ja tam wiem ...

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-16, 00:50   
   Polecający: dzieki sobie! xD

czesiek667 napisał/a:
Osobiście prowadzę wojnę z całą tą trójcą.
jaki powod calej tej wojny?gdzie tkwi sek?

czesiek667 napisał/a:
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa.
brak zaufania?jesli brakuje zaufania w waszym zwiazku to nie widze sensu "trawania" w tym dalej,bo dlugo to nie wytrzyma...tym bardziej jesli wierzy plotom,ja rozumiem,ze to jej przyjaciele i w ogole,ale z drugiej strony Ty jestes jej facetem i Tobie tez powinna ufac...moze podsun jej pomysl zgadania calej waszej bandy,wtedy bedziecie mogli pogadac dlaczego tak sie dzieje i moze wyjasnicie sobie wszystko ;>

Colorblind  

Wysłany: 2007-08-16, 19:32   

Cytat:
Brak zaufania czy coś więcej?

brak zaufania i jakaś dziecinada

czesiek667 napisał/a:
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie.

Ona chyba lubi sobie stwarzać problemy, nie ufa Ci - może dajesz jej powody do tego, a jeśli nie, to zastanów się nad tym wszystkim, co Was łączy. Związek bez zaufania długo nie przetrwa. Najlepiej z nią porozmawiaj. Twoja partnerka wykazuje dużą niedojrzałość.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2007-08-16, 19:40, w całości zmieniany 1 raz  

intelaga  

Wysłany: 2007-08-16, 19:36   

A może ona nie ma odwagi zakończyć tej znajomości i cała ta maskarada z tymi jej przyjaciółmi to zmowa, w celu wyeliminowania ciebie z jej życia?
Wiem, wiem, żałosna teoria spiskowa...ale tylko to mi przychodzi do głowy...
ale nie, jest coś jeszcze...może ona nie dorosła do poważnego związku, skoro jest na etapie - " towarzystwo ponad wszystko"?

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-16, 19:50   

intelaga napisał/a:
ale nie, jest coś jeszcze...może ona nie dorosła do poważnego związku, skoro jest na etapie - " towarzystwo ponad wszystko"?

i to jest chyba to. swoją drogą, dlaczego "święta trójca" tak Cię szkaluje?? jest jakiś powód?? nie lubią obcych w tym swoim "kręgu wzajemnej adoracji"??

intelaga  

Wysłany: 2007-08-16, 19:52   

A tak na marginesie...ile ona ma lat. Bo to jest bardzo naturalne swoją drogą, jeżeli dziewczyna jest bardzo młoda...

Colorblind  

Wysłany: 2007-08-16, 19:55   

intelaga napisał/a:
ile ona ma lat. Bo to jest bardzo naturalne swoją drogą, jeżeli dziewczyna jest bardzo młoda...

właśnie miałam zadać to pytanie - jakoś kojarzy mi się taki gimnazjalny ;P ale mogę się mylić

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

intelaga  

Wysłany: 2007-08-16, 19:58   

No właśnie, też mam takie dziwne przeczucie, że jest bardzo młoda...A swoją drogą, gdzie komentarze najbardziej zainteresowanego cała sytuacją? Nie odpowiada na nasze pytania... :looka:

Ana4  

Wysłany: 2007-08-17, 10:53   

Cytat:
Brak zaufania czy coś więcej?

Brak zaufania i totalna niedojrzałość :suchy:
czesiek667 napisał/a:
Zagroziła ze jeżeli jeszcze raz usłyszy takie ploty to ze mną zerwie. Starałem się jej to wszystko wytłumaczyć ale nawet nie dopuściła mnie do słowa.

Która dziewczyna/kobieta dojrzała emocjonalnie tak sie zachowuje? Wierzy plotkom a nie swojemu partnerowi.Związek bez zaufania czy to ma szanse? :zdegustowany: Tu tylko zostaje poważna rozmowa

czesiek667  

Wysłany: 2007-08-17, 14:25   

"Zinteresowany" nie nógł odpowiedzieć wcześniej bo nie miał dostępu do neta. Wszyscy macie rację. Ona jest młoda bo ma 17 lat. Naprawde nie wiem jak to sie wszystko zakończy ale dziękuje wam za pomoc. Jeżeli chcecie o coś jeszcze zapytać to nie krępujcie sie bo prawde mówiąc teraz jest mi to już wszystko jedno...

Jaskier  

Wysłany: 2007-08-17, 19:42   
   Polecający: Świt nad Bugiem

Mówisz, że prowadzisz wojnę z tamta trójką. Jeśli tak to chyba ona powinna o tym wiedzieć. Nie widzi tego? Nie opowiadałeś jej? A jeśli wie, że się nie lubicie to powinna spodziewać sie takiego zagrania nie fair z ich strony. Faktycznie Ci nie ufa...

smooky_eyes  

Wysłany: 2007-08-19, 07:42   

Podstawowe pytanie. Ile Twoja Krysia ma lat? W jakim wieku jest jej "gang"? he he. Coś mi się wydaje, że to jakaś zgraja niedojrzałych dzieciaków. Jeśli się mylę to oznacza to, że z Twoją dziewczyną jest coś nie tak. Jeśli tworzycie związek, to chyba na jakiejś podstawie, co? Co to za związek bez podstawowego fundamentu, czyli zaufania? A swoją drogą, dziwię Ci się, że masz ochotę dalej użerać się z "ekipą" swojej panny i z nią samą. Przecież nawet nie miałeś szansy wytłumaczyć tych nieporozumień... Ech, ja na Twoim miejscu odpuściłabym. Jeżeli jednak chcesz spróbować ratować ten hmmm...związek, to napisz jej list i wrzuć do jej skrzynki, plecaka, albo kieszeni. Jest szansa, że przeczyta. Albo poproś jakiegoś waszego wspólnego znajomego, który Cię lubi, by w Twoim imieniu porozmawiał z Krysią. Innych pomysłów nie mam :P

Odpowiedz do tematu