Wysłany: 2007-07-13, 23:43 Być z Nim czy nie??? O to jest pytanie????
I znowu mam problem, tym razem z kuzynką ! A więc: przyjechała do mnie kuzynka i jak zwykle poprosiła mnie o pomoc, tylko, że ja sama nie wiem co jej poradzić?! Chcę Was prosić o opinie na ten temat! Moja kuzynka ma przyjaciółkę, znają sie już bardzo długo! Ta koleżanka ma chłopaka od 3 tygodni, niedawno byli na urodzinach ( moja kuzynka była tam z Nimi)! I chłopak tej jej kumpeli powiedział, że Ona mu sie bardzo podoba i dla Niej zostawi tą swoją, że sie pomylił i zrobił błąd zaczynając z tamtą!!! Moja kuzynka nie wie co robić: czy być z Nim? Czy mieć nadal koleżankę, a z tym chłopakiem zostać tylko jako znajomi? Proszę pomóżcie, bo ja już nie wiem jak mam rozwiązywać te wszystkie problemy moich bliskich !!! Opisałam Wam ten problem najjaśniej jak potrafiłam, za wszystkie odpowiedzi serdeczne dzięki!!! POZDRAWIAM
Wysłany: 2007-07-14, 15:00
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Pytanie do "przyjaciółki" Twojej kuzynki:
Czy chciałaby się wiązać z chłopakiem, który porzuca partnerkę, bo spodobała mu się inna dziewczyna?
Więcej chyba nie muszę pisać
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2007-07-31, 09:23
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
wiesz wydaje mi sie ze przyjaciolki nie powinny robic sobie takich rzeczy !! Zabierajac swoich facetow . Ja bym na jej miejscu dała spokoj z tam tymi facetemi i została przy przyjaciolce ... Nie no nie moge pojąc ze zjawia sie jakis facet ... i od razu przyjaźń sie zrywa. GŁupota , takie cos nie jest warte zadnego faceta.
Wg mnie przyjaźń jest ważniejsza od faceta, który zmienia co chwilę swoje upodobania. Przyjaciółka Twojej kuzynki zresztą mogłaby być bardzo szybko zamieniona na inną dziewczynę, w końcu ten facet powie:
Beata18 napisał/a:
że sie pomylił i zrobił błąd zaczynając
- i tak w kółko.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Jeśli to jest prawdziwa przyjaźń to nad czym się zastanawiać?
Najlepiej słowa tego kolesia przekazać przyjaciółce, a mu wyznać, że chce się z nim być, a później z nim "zerwać" i chłopczyna zostanie na lodzie (wiem porada a la BRAVO girl, ale coż poradzić:PP).
_________________ They said it changes when the sun goes down
NIECH WYBIERZE PRZYJACIOLKE... ja mialam podobnie! ale to ja stalam sie ta porzucona bo moja przyjaciolka wybralla MOJEGO chlopaka... to byl blad bo stracilam to i to;/ nie ozwol zeby dla chlopaka stracila przyjazn, bo chlopak jest i niewiadomo czy bedzie, tak jak w moim przypadku pozniej sie rozstali istwierdzili ze to blad a moj aprzyjazn stracili na zawsze... to jest jak miedzy mlotema kowadlem jakby mu sie rzeczywiscie od zawsze podobala to by byl z nia a nie z tamta;/
_________________ Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy...
ja nie wiązała bym sie z kimś, kto widząc inna dziwczyne sugeruje jej, że ta jego terazniejsza wybranka to pomyłka i jeżeli ja chce z nim być to on z nią zerwie dla mnie. bez sensu... po jakims czasie ja mu sie odwidze bo zobaczy inną?? chłopak najwidoczniej sam nie wie czego chce...może pierwszy raz ma dziewczyne i sie pogubił...niewie w jaki sposób ma postępować ''biedactwo'' a kuzynka nich sobie odpuści takiego typka przyjazń jest ważniejsza
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum