• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Beata18 

Wysłany: 2007-07-13, 23:43   Być z Nim czy nie??? O to jest pytanie????

I znowu mam problem, tym razem z kuzynką :/ ! A więc: przyjechała do mnie kuzynka i jak zwykle poprosiła mnie o pomoc, tylko, że ja sama nie wiem co jej poradzić?! Chcę Was prosić o opinie na ten temat! Moja kuzynka ma przyjaciółkę, znają sie już bardzo długo! Ta koleżanka ma chłopaka od 3 tygodni, niedawno byli na urodzinach ( moja kuzynka była tam z Nimi)! I chłopak tej jej kumpeli powiedział, że Ona mu sie bardzo podoba i dla Niej zostawi tą swoją, że sie pomylił i zrobił błąd zaczynając z tamtą!!! Moja kuzynka nie wie co robić: czy być z Nim? Czy mieć nadal koleżankę, a z tym chłopakiem zostać tylko jako znajomi? Proszę pomóżcie, bo ja już nie wiem jak mam rozwiązywać te wszystkie problemy moich bliskich :( !!! Opisałam Wam ten problem najjaśniej jak potrafiłam, za wszystkie odpowiedzi serdeczne dzięki!!! POZDRAWIAM

Pralinka.  

Wysłany: 2007-07-14, 14:06   

Przede wszystkim niech się zastanowi czy chce być z kimś kto mając dziewczynę kręci z kimś innym...(w tym wypadku z nią)

Sorry, ale ja bym nie chciała...

Zombwbij  

Wysłany: 2007-07-14, 15:00   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

Pytanie do "przyjaciółki" Twojej kuzynki:
Czy chciałaby się wiązać z chłopakiem, który porzuca partnerkę, bo spodobała mu się inna dziewczyna?
Więcej chyba nie muszę pisać :suchy:

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

SweetHeart  

Wysłany: 2007-07-31, 09:23   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

wiesz wydaje mi sie ze przyjaciolki nie powinny robic sobie takich rzeczy !! Zabierajac swoich facetow . Ja bym na jej miejscu dała spokoj z tam tymi facetemi i została przy przyjaciolce ... Nie no nie moge pojąc ze zjawia sie jakis facet ... i od razu przyjaźń sie zrywa. GŁupota , takie cos nie jest warte zadnego faceta.

Mowie NIE Takim FAcetom !!

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Colorblind  

Wysłany: 2007-07-31, 13:51   

Wg mnie przyjaźń jest ważniejsza od faceta, który zmienia co chwilę swoje upodobania. Przyjaciółka Twojej kuzynki zresztą mogłaby być bardzo szybko zamieniona na inną dziewczynę, w końcu ten facet powie:
Beata18 napisał/a:
że sie pomylił i zrobił błąd zaczynając
- i tak w kółko.

'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki' :luka:

wszystko gra

Sani  

Wysłany: 2007-07-31, 23:05   

Jeśli to jest prawdziwa przyjaźń to nad czym się zastanawiać?

Najlepiej słowa tego kolesia przekazać przyjaciółce, a mu wyznać, że chce się z nim być, a później z nim "zerwać" i chłopczyna zostanie na lodzie (wiem porada a la BRAVO girl, ale coż poradzić:PP).

Colorblind  

Wysłany: 2007-07-31, 23:42   

Sani napisał/a:
a mu wyznać, że chce się z nim być, a później z nim "zerwać" i chłopczyna zostanie na lodzie

Po co się zniżać do jego poziomu?

'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki' :luka:

wszystko gra

mara  

Wysłany: 2007-08-01, 19:54   

NIECH WYBIERZE PRZYJACIOLKE... ja mialam podobnie! ale to ja stalam sie ta porzucona bo moja przyjaciolka wybralla MOJEGO chlopaka... to byl blad bo stracilam to i to;/ nie ozwol zeby dla chlopaka stracila przyjazn, bo chlopak jest i niewiadomo czy bedzie, tak jak w moim przypadku pozniej sie rozstali istwierdzili ze to blad a moj aprzyjazn stracili na zawsze... to jest jak miedzy mlotema kowadlem jakby mu sie rzeczywiscie od zawsze podobala to by byl z nia a nie z tamta;/

karolka89  

Wysłany: 2007-08-01, 20:10   

ja nie wiązała bym sie z kimś, kto widząc inna dziwczyne sugeruje jej, że ta jego terazniejsza wybranka to pomyłka i jeżeli ja chce z nim być to on z nią zerwie dla mnie. bez sensu... po jakims czasie ja mu sie odwidze bo zobaczy inną?? :orany: chłopak najwidoczniej sam nie wie czego chce...może pierwszy raz ma dziewczyne i sie pogubił...niewie w jaki sposób ma postępować ''biedactwo'' :P a kuzynka nich sobie odpuści takiego typka przyjazń jest ważniejsza :)

Sani  

Wysłany: 2007-08-01, 20:52   

Colorblind napisał/a:
Sani napisał/a:
a mu wyznać, że chce się z nim być, a później z nim "zerwać" i chłopczyna zostanie na lodzie

Po co się zniżać do jego poziomu?

Też racja. Tak czy inaczej byłabym za tym żeby chłopak na przyszłość wiedział, że tak się nie robi.

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-08, 00:11   
   Polecający: dzieki sobie! xD

niech sie zastanowi nad tym czy woli dostac troche milosci ktora moze trwac tydzien,dwa?czy przyjazn ktora raczej przetrwa lata? :/ ;] :zdziwko:

Matis  

Wysłany: 2007-08-09, 19:11   

popieram Zombwbij ma dużą racje.żalezy czy ten chłopak zmienia dziewczyny jak rę :dobani: kawiczki

Odpowiedz do tematu