Nie ma potrzeby rozdmuchiwać tej sprawy, bo przecież, nie ma w rzeczywistości problemu. Jeśli on CI nie wyrzuca, że nie byłaś dziewica, to czym się martwisz?
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
A moim zdaniem jest problem. Jeżeli by nie było problemu to chłopak nie wyrzucałby dziewczynie tego, że nie jest dziewicą. Jak widac przeszkadza mu to więc nie ma sensu udawać, że nic sie nie stało i wszystko jest ok. Jedyne co ci pozostało to pogadać z tym chłopakiem.. przedstawić mu argumenty jakie masz na swoją "obrone". Możesz go próbować przekonywać, że to nie bedzie mialo wpływu na wasz związek itp. ale pod zadnym pozorem nie udawaj że nie ma żadnego problemu i wszystko jest super, zajebiście. Chłopak potrzebuje rozmowy.. inaczej nie powiedziałby Ci prawdy.
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
Skoro wszystko jest super, zajefajnie to po co jej to mówił? Po co wyjawił jej prawde? Gdyby to nie miało dla niego żadnego znaczenia to olałby i zostawił sprawy tak jak je zaczął.. a zaczął głupio.
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
mam mały problem mój chłopak był prawiczkiem kiedy zaczelismy się spotykać i wszystko byłoby ok gdyby nie to że ja nie byłam już w tedy dziewicą.Generalnie mój chłopak mnie okłamał bo mówił mi że juz miał ten 1 raz.a wczoraj wyjawił mi prawdę i jest mi głupio że nie poczekałam z (tym) na niego
nie kumam. chcesz czekac na kazdego faceta po kolei? tak to jest jak sie wymysla cos, co nie jest prawda.. jakby ona sama miala w czyms zaszkodzic. fakt,ze nie mial nikogo przed toba powinien dzialac raczje na jego korzysc a nie odwrotnie,wiec nie wiem dlaczego cokolwiek wymyslal...
zastanówmy się, może dlatego, że w związku liczy się szczerość?
jak widać liczy się dopiero po fakcie, bo wcześniej niezbyt na szczerości go brało, a wręcz przeciwnie.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
ale faktem jest, że skoro już ją okłamał, to mógł to tak zostawić. po co teraz ma być jej głupio, skoro wcześniej nie było problemu z tym, czy już kimś spała czy nie.
jakby przyznał się od razu, nie byłoby źle, jakby nie przyznawał się wcale też nie byłoby źle, ale takie zmienianie zdania jest zdecydowanie kiepskim pomysłem.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
omg, a ja uważam, ze lepiej, że się przyznał... i nadal nie ma problemu, on jej przecież wyrzutów nie robi, to ona ma jakieś swoje pomysły i jest jej 'głupio'
a do autorki...
nic nie poradzisz na to, że nie jesteś dziewica, więc przestań sie nad tym rozwodzić, tylko przebolej
Twój chłopak nie robi Ci z tego powodu wyrzutów, więc ciesz się tym i ciesz się byciem z nim, a nie rozstrząsaj jakieś wyimaginowane problemy >.<
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
1. Chłopak zrobił źle, że okłamał. Zrobił to najprawdopodobniej by poczuć się dowartościowanym, że dorównał kolegom, co jest tak idiotyczne, że aż boli. Szczerze to Ja wolałbym, żeby moja dziewczyna była czysta bo wiem, że nikt jej nie dotkął i ja moge byc tym jednym jedynym. Więc w ogóle nie wiem po co to zrobił
2. Chłopak się przyznał bo zmądrzał? Możliwe. To dobrze? Bardzo dobrze tak jak mówi Zapałka w związku najwazniewjsza jest szczerość! Bez szczerości nie ma zaufania a bez zaufania nie ma związku
hehe ciesze sie ze masz tylko takie problemy:p Lol ja nie widze tu zadnej tragedi:]
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
hmm nic w tym złego nie przespałaś się przecież z pierwszym lepszym chlopakiem spotkanym na ulicy.Jednak ja osobiście pochwalam czystość przedmałżeńską to cudowne jest to największy dar dla drugiej osoby.
jak ktoś by chciał zadeklarować,że będzie żył w czystości podam stronke http://www.ruchczystychserc.pl/ :(mam nadzieje,że moderator będzie dla mnie łaskawy i nie wylece warto też poczytać polecam mój bzikuś się włączył
_________________ "W sztuce i w miłości najważniejsza jest odwaga..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum