mam mały problem mój chłopak był prawiczkiem kiedy zaczelismy się spotykać i wszystko byłoby ok gdyby nie to że ja nie byłam już w tedy dziewicą.Generalnie mój chłopak mnie okłamał bo mówił mi że juz miał ten 1 raz.a wczoraj wyjawił mi prawdę i jest mi głupio że nie poczekałam z (tym) na niego
Jak mialas na to czekac ??
chyba że zrobiłas to jak juz byliscie razem.... ??
ja rowniez nie widze problemu :p
mozesz z nim pogadac ale nie sadze zeby to mialo wplyw na cokolwiek
A jaki w tym problem?? Ty jesteś po wiec jestes doświadczona.. możesz go wiele nauczyć, a poza tym co go obchodzi co robiłaś zanim sie z nim zwiazałaś?? No chyba ze straciłaś cnote bedac już ze swoim chłopakiem..
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Wysłany: 2006-10-12, 17:08 Re: chłopak-prawiczek Polecający: gOOgle
takkymix napisał/a:
jest mi głupio że nie poczekałam z (tym) na niego
a skad moglas wiedziec ze jego poznasz, ze bedziecie razem itepe. Tak czekajac to moglabys czekac do smierci ;] a jesli zalujesz ze zrobilas to z kims innym no to trudno, co sie stalo to sie nie odstanie. Dziewczyno nie przejmuj sie, patrz w przyszlosc a nie w przeszlosc
Ja tez w sumie problemu nie widze
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
No ok jest Ci smutno ze Ty jestes jego pierwszą on Twoim nie jemu też może być ale nic poza tym przeciez jak sie kochalas z tamtym to myslalas ze moze on bedzie ostatnim a co jak zrobisz to z tym chlopakiem to z nastepnym moze powtorzyc sie ta sama sytuacja. Przyszlosci sie nie zna.
Wysłany: 2006-10-27, 19:17
Polecający: Znalazlem w necie
No wlasnie Ty juz jestes dosiwadczona a on jeszcze nie... i bardzo dobrze bo jak dwoje jest niedoswiadczonych to apsolutnie nic nie wychodzi ktos musi prowadzic ktos kto juz ma doswiadczenie
Pozdrawiam
Jacek
No wlasnie Ty juz jestes dosiwadczona a on jeszcze nie... i bardzo dobrze bo jak dwoje jest niedoswiadczonych to apsolutnie nic nie wychodzi
guzik prawda
ale że życie jest takie a nie inne to nic nie poradzisz. może po nim będziesz miała jeszcze dziesięciu prawiczków i nic nie poradzisz na to, że jesteś pierwsza a oni nie P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Zycie już takie jest nigdy niewiesz co będzie w pszyszlłóści
Niemożna wiedzieć kogo sie tak naprawde pokocha. Bo lepiej jest robiś "TO" z tym kogo się kocha i czuje się że jest tym jedynym co nie?
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Komar :o hehe W każdym razie... Jak nie chcesz żeby się tak smucił (jeśli tak jest) to powiedz mu, że mimo iż robił to pierwszy raz to było Ci z nim bardzo dobrze i chłopak sie ucieszy i Ty bedziesz zadowolona... I wszyscy będą szczęśliwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum