Napiszcie mi czy to ze chlopak nigdy pierwszy na gg nie zagada to znaczy ze ma mnie gdzies... Ze nie chce ze mna gadac wogole.... Z nim jest tak ze w sql poszcza mi takie gadki jak gdyby chcial ze mna chodzic i wogole miec ze mna duzo wspolnego a na gg to ja musze zaczynac rozmowe i to gadamy bardzo krotko bo on zazwyczaj musi konczyc i spadac.... A tak naprawde to z tego co widze nie ma ze mna ochoty gadac przez gg.... Napiszcie mi co moego xrobic zeby go zdobyc..... PROSZE!!!
jak 'puszcza takie gadki w sql jakby chcial z toba chodzic' to moze mu zalezy na tym zeby z toba gadac 'w sql' a nie przez kompa? ja np nie lubie gadac godzinami ani na gg ani przez telefon, wole twarza w twarz - moze obiekt twoiego zainteresowania ma ten sam problem.
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Moze i macie racje.... Ale co mam zrobic zeby z nim gadac a realu... ?? Widujemy sie tylko na przerwach i to tak na moment.... On caly czas siedzi w klasie na przerwach, a przeciez nie bede go zawsze wyciagac z klasy... A jezeli juz gdzies idzie to tylko w obecnosci z kolega... I nie ma wogole okazji do pogadania...
POMOZCIE MI!!!!!!!!!!
pisalas ze on z toba gada jakby cos do ciebie czul
skoro z toba gada to tez z nim GADAJ a nie siadasz przed kompem wchodzisz na gg i chces zeby sie wszystko wirtualnie rozkrecilo bo myslisz ze tak latwiej... nie utrudniaj sobie zycia
No wlasnie jak mam sie do jego towarzystwa wkrecic ?? My gadamy ze soba tylko na przerwach i to czasem...Zazwyczaj jest to tylko raz dziennie bo potem to albo nie ma czasu,albo tylko sie mijamy na korytarzu i czasami nawet za tym drugim czy ktoryms razem nie ma nawet slowa CZESC..... Jezeli macie jakies pomysly jak moge z nim pogadac w czasie szkoly,albopo szkole chociaz mysle ze to jeszcze za wczesnie.... to prosze was piszcie bo bardzo chce z nim cos wiecej,a przeciez to zalezy tez czesciowo odemnie....
Tylko jak mam mu to zaproponować?? Zeby nie wyszlo ze chce sie z nim umowic... ??
Dzis byly dni otwart szkoly naszej i ja, on i kilka osob oprowadzalismu gimnazjalistow. Kontakty troche poprawilam, bo duzo z nim gadalam, ogladalam zdjecia na jego komorce (i to byl moment gdzie byl blisko mnie ;p ) i duzo sie o nim dowiedzialam, miedzy innymi ze w czerwcu wylatuje do Anglii...
Jak mam sie z nim spotkac bez zadnych podejrzen, zeby wogole chcial sie ze mna zobaczyc, bo ja juz nie wiem w koncu co on chce.... Na gg jak juz pisalam gada ze mna tylko chwilke, a w szkole zachwuje sie calkiem przeciwnie....
Chce sie z nim spotkac, ale nie tak zeby wyszlo ze sie z nim umaiwiam. Narazie tak nie chce, to ma byc mile spotkanie towarzyskie... Juz raz sie z nim widzialam, ale to bylo pod pretekstem zadan z matmy z kartkowki i sprawa wyjazdu do gima z promocja szkoly, bo nudzilam go zeby pojechal ze mna i kolezanka.... Ale ja chce zeby to nasze spotkanie wygladalo inaczej... Jakies lody, albo cos w tym stylu i zeby nie uciekal po 15 minutach... A co do rozmowy w tym czasie to tematy sie znajda... Tylko zeby doszlo do tego spotkania....
ej ty chyba pisalas ze jemu na tobie zalezy w pierwszym poscie tak? ze tak interpretujesz jego zachowanie i to co mowi...
wiec nie stwarzaj sobie problemow, jesli tak jest to poprostu zacznij z nimgadac (sama piszesz ze tematy jakies sie znajda, zamiast od razu sie umawiac poprostu z nim pogadaj. na tematy-ktore-sie-znajda). jesli tak nie jest to zupelnie inna sprawa.
podobasz mu sie w koncu czy NIE?
tak z innej beczki: ile macie lat?
bo jak dla mnie problem na poziomie szkoły podstawowej. odpowiadasz sobie sama, a pytasz co masz robić. rusz główką, dziewczyn[k]o!
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Chcesz, nie chcesz - najpierw się określ, a potem zastanawiaj co z tym wszystkim zrobić. Spotkaj się z nim, bez żadnych udziwnień i nie stwarzaj sobie problemów tam, gdzie ich nie ma.
A poza tym w ramach protestu radziłabym Ci odinstalować gg - wyznacznik tego, co ludzie o nas myślą, i co do nas czują! A co! Zaryzykuj! Ewentualnie możesz zbadać w jakim czasie ktoś do Ciebie odpisuje, to też może mieć znaczenie! Im dłużej tym gorzej, nawet parę sekund może świadczyć na niekorzyść.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
A moge ja mu zaproponowac spotkanie takie na luzie ?? I w jaki spsob mam mu to powiedziec. On ma 17 skonczone a ja eszcze nie ale niedlugo skoncze.
On mi sie podoba, ale nie wiem czy ja jemu....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum