Moim zdaniem to rzeczywi¶cie nie jest zbyt dobey zwi±zek pozatym zmienianie pinu w telefoni to nie jest najlepsze rozwi±zanie bo mo¿e za to j± ude¿yæ... je¶li on wyprawia takie ¿eczy to nie wiadomo co mo¿na siê po nim spodziewaæ
najlepiej by³oby odej¶c od niego ale wiem ¿e to nie jest ³atwe bo ch³opak ma ciezki charakter i laska mo¿e mieæ nie mi³o do koñca ¿ycia nawet nie bêd±c z nim.. wiem co¶ o tym wiêc wiem co pisze......
przede wszytkim powinna kasowaæ smsy oraz po³±czenia,najlepiej by³o by gdyby szla z tym do jakiej¶ pomocy bo ch³opak jest powa¿nie chory wie¿cie mi
Wys³any: 2007-07-30, 11:17
Polecaj±cy: myszka mi poleci(a)³a...
paulinusia napisa³/a:
bo mo¿e za to j± ude¿yæ...
...uderzyæ...
...co automatycznie koñczy ten "zwi±zek".
Niech to lepiej zakoñczy, póki nie jest za pó¼no.
Facetów ca³e mnóstwo. "Normalni" te¿ siê zdarzaj±
paulinusia napisa³/a:
wie¿cie mi
...wierzcie...
_________________ "M±dry nie jest ten, który martwi siê z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy siê z tego co ma."
Lubiê internet, bo w internecie nikt nie wie, ¿e jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszêdzie mo¿na doj¶æ na piechotê
najwyrazniej facet jest o nia chorobliwie zazdrosny nie rozumiem dlaczego daje soba pomiatac ^^ bo zeby tworzyc udany zwiazek to potrzeba porozumienia a ja tu widze ze on umie tylko po niej jezdzic a ona nawet mu sie nie stawia niech chociaz wejdzie z nim w dyskusje - dlaczego jest taki nerwowy,czemu sie zlosci o bzdety i dlaczego nie ma do niej zaufania?bo skoro jest tak chorobliwie zazdrosny to chyba cos jest nie tak,no nie?
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnuj±c ca³y ¶wiat... ^^
Trudno jej co¶ przet³umaczyæ...ona siê chyba przyzwyczai³a!!
Nie wiem nawet co by zrobi³a,gdyby j± uderzy³..pewnie jako¶ by to wyt³umaczy³a...
Przekona³am siê Zombwbij, ze zdarzaj± siê "normalni" faceci..:)
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje has³o!dobre, nie??
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum