• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Colorblind
2008-06-06, 09:00
Autor Wiadomość

Parks 

Wysłany: 2008-06-02, 21:17   

Moze jestem staroswiecki ale nie spie nie ze swoimi kobietami. Jak dla mnie syf :)

Nasir  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-06-02, 21:53   

Ania1986 napisał/a:
Czego oczekuje od Was? Nie wiem.. chyba tego, żebyście mi doradzili czy powinnam się w to wikłać czy nie? Co do sytuacji odpowiada mi. aczkolwiek chciałabym czegoś więcej.

Nie spodziewaj się, że to dostaniesz... Nie spełniasz jednego warunku. Mianowicie jakiejkolwiek trudności w zdobyciu Ciebie.

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-03, 08:03   

Czyli dziewczyna powinna udawać niedostępną, nieosiągalną?? Żeby facet wykazał inicjatywe? hmmm... nawet nie głupie, ale gdy gość nie posiada żadnych instynktów zdobywczych i uzna że szkoda sie starać bo nie ma szans...

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-03, 18:54   

dziś mieliśmy taką małą dyskusję w pracy, generalnie wyszło, iż rafał powiedział, że on nigdy nie odkrywa swoich kart do końca, że nie odsłania do konca swoich zamiarów.. a ja dziękuje, wkurzyłam się..nie mam już siły, nie mam ochoty już się bawić,a zpoważnej rozmowy i tak nici wychodzą..

Leilah  

Wysłany: 2008-06-03, 20:59   

Parks napisał/a:
Nie wiem czy jestem Gentelmenem:P
a mnie sie wydaje, ze dzentelmen nie jest tak wulgarny i uzywa innych argumentow niz uzywasz Ty.Bez obrazy oczywiscie......
a co do tematu..nie wiem czym az tak sie zdenerwowalas.kazdy z nas ma tajemnice,a jego skrytosc spowodowana jest moze przykra sytuacja z przed paru lat przez ktora stracil zaufanie do ludzi i boi sie do konca okazac swoje uczucia.moze to jego sposob na obrone przed kolejnym skrzywdzeniem.nie wiem czemus taka niecierpliwa

kochanica Karczocha^^

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-03, 21:09   

A może po prostu lubi być zdobywany przez dziewczyny i dlatego nie chce od razu "odkrywac" wszystkich kart??? Lub nie chce cie do siebie zrazić zbyt szybkimi wyznaniami?

Nasir  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-06-04, 09:36   

Leilah napisał/a:
Parks napisał/a:
Nie wiem czy jestem Gentelmenem:P
a mnie sie
a co do tematu..nie wiem czym az tak sie zdenerwowalas.kazdy z nas ma tajemnice,a jego skrytosc spowodowana jest moze przykra sytuacja z przed paru lat przez ktora stracil zaufanie do ludzi i boi sie do konca okazac swoje uczucia.moze to jego sposob na obrone przed kolejnym skrzywdzeniem.nie wiem czemus taka niecierpliwa

Chyba na głowę upadłaś... Bez obrazy oczywiście. Z kilometra widać, że facetowi zależy tylko na seksie. Z resztą skoro to jej odpowiada to ja nie widzę problemu. Szans na normalny związek nie ma i koniec tematu.

pooziomka  

Wysłany: 2008-06-04, 09:58   
   Polecający: sama je odnalazłam :D

to wpadnij do niego i zapytaj wprost, szczerość przede wszystkim,nie ma sensu robic podchodów,bynajmniej ja lubie wiedziec na czym stoje

"Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie."

Leilah  

Wysłany: 2008-06-04, 14:33   

w jego poprzednim zwiazku kobieta go zdradzila.cos w tym dziwnego,ze jest ostrozny i nie chce sie wiazac od razu?no litosci.kochali sie na majowce,czyli dopiero miesiac od incydentu minelo.moze ma jej sie od razu oswiadczac?dobrze sie dogaduja(chyba,ze ona ma zamiar naciskac na niego non stop),jest miedzy nimi chemia wiec sa na dobrej drodze do zwiazania sie.skad wyczytales ze zalezy mu tylko na seksie to nie mam pojecia..gdyby ja olal to jasne,ale widac lubi jej towarzystwo i spedzac z nia czas

kochanica Karczocha^^

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-04, 18:43   

gdyby mu zalezło tylko na seksie nie poszedłby ze mna do łożka - tzn nie byłabym pierwsza od czasów jego byłej - czyli 4 lata temu.. a facet ma wzięcie, naprawde sporo lasek do niego startuje..wcz w czasie rozmowy własnie wyszło ze on nie lubi odkrywać kart do końca.. ale super, dzis znow wyszliśmy i po prostu bajka :) a ja nie naciskam..

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-04, 20:14   

I tak trzymaj! Bądz cierpliwa, nie naciskaj, daj mu troche czasu, a na pewno wszystko sie ułoży;)

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-04, 20:35   

więc jak powinnam się zachowywać w stosunku do niego? Mam być zalotna? czy po prostu kumpela?

Leilah  

Wysłany: 2008-06-04, 21:12   

pokaz,ze traktujesz znajomosc powaznie i ze moze na Ciebie liczyc,ale nie biegaj za nim
Ania1986 napisał/a:
gdyby mu zalezło tylko na seksie nie poszedłby ze mna do łożka - tzn nie byłabym pierwsza od czasów jego byłej - czyli 4 lata temu..

tez tak mysle

kochanica Karczocha^^

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-05, 21:23   

jak fajnie, że to wszytsko się dzieje :) ))))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi