Czego oczekuje od Was? Nie wiem.. chyba tego, żebyście mi doradzili czy powinnam się w to wikłać czy nie? Co do sytuacji odpowiada mi. aczkolwiek chciałabym czegoś więcej.
Nie spodziewaj się, że to dostaniesz... Nie spełniasz jednego warunku. Mianowicie jakiejkolwiek trudności w zdobyciu Ciebie.
Czyli dziewczyna powinna udawać niedostępną, nieosiągalną?? Żeby facet wykazał inicjatywe? hmmm... nawet nie głupie, ale gdy gość nie posiada żadnych instynktów zdobywczych i uzna że szkoda sie starać bo nie ma szans...
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
dziś mieliśmy taką małą dyskusję w pracy, generalnie wyszło, iż rafał powiedział, że on nigdy nie odkrywa swoich kart do końca, że nie odsłania do konca swoich zamiarów.. a ja dziękuje, wkurzyłam się..nie mam już siły, nie mam ochoty już się bawić,a zpoważnej rozmowy i tak nici wychodzą..
a mnie sie wydaje, ze dzentelmen nie jest tak wulgarny i uzywa innych argumentow niz uzywasz Ty.Bez obrazy oczywiscie......
a co do tematu..nie wiem czym az tak sie zdenerwowalas.kazdy z nas ma tajemnice,a jego skrytosc spowodowana jest moze przykra sytuacja z przed paru lat przez ktora stracil zaufanie do ludzi i boi sie do konca okazac swoje uczucia.moze to jego sposob na obrone przed kolejnym skrzywdzeniem.nie wiem czemus taka niecierpliwa
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
A może po prostu lubi być zdobywany przez dziewczyny i dlatego nie chce od razu "odkrywac" wszystkich kart??? Lub nie chce cie do siebie zrazić zbyt szybkimi wyznaniami?
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
a mnie sie
a co do tematu..nie wiem czym az tak sie zdenerwowalas.kazdy z nas ma tajemnice,a jego skrytosc spowodowana jest moze przykra sytuacja z przed paru lat przez ktora stracil zaufanie do ludzi i boi sie do konca okazac swoje uczucia.moze to jego sposob na obrone przed kolejnym skrzywdzeniem.nie wiem czemus taka niecierpliwa
Chyba na głowę upadłaś... Bez obrazy oczywiście. Z kilometra widać, że facetowi zależy tylko na seksie. Z resztą skoro to jej odpowiada to ja nie widzę problemu. Szans na normalny związek nie ma i koniec tematu.
w jego poprzednim zwiazku kobieta go zdradzila.cos w tym dziwnego,ze jest ostrozny i nie chce sie wiazac od razu?no litosci.kochali sie na majowce,czyli dopiero miesiac od incydentu minelo.moze ma jej sie od razu oswiadczac?dobrze sie dogaduja(chyba,ze ona ma zamiar naciskac na niego non stop),jest miedzy nimi chemia wiec sa na dobrej drodze do zwiazania sie.skad wyczytales ze zalezy mu tylko na seksie to nie mam pojecia..gdyby ja olal to jasne,ale widac lubi jej towarzystwo i spedzac z nia czas
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
gdyby mu zalezło tylko na seksie nie poszedłby ze mna do łożka - tzn nie byłabym pierwsza od czasów jego byłej - czyli 4 lata temu.. a facet ma wzięcie, naprawde sporo lasek do niego startuje..wcz w czasie rozmowy własnie wyszło ze on nie lubi odkrywać kart do końca.. ale super, dzis znow wyszliśmy i po prostu bajka a ja nie naciskam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum