Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Colorblind
2008-06-06, 10:00
Autor Wiadomość

Ania1986 

Wysłany: 2008-05-31, 22:39   Co o tym wszytskim myśleć? Pomóżcie !!

Hej, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże rozwiązać mój problem.. Otóż pracuje z bardzo fajnym chłopakiem.. Po krótce sprawa wygląda tak - wyjechaliśmy razem na majówkę - ja zaproponowałam, że będzie to wyjazd koleżeński, skończyło się na seksie..wrócilismy do pracy, nasze kontakty bardzo się zacieśniły, spotykamy się także po pracy.. Zaczepki, jakieś dotykanie, szczypanie..na razie jesteśmy na temacie wyjazdu na wakacje. On nie miał żadnej kobiety od 4 lat, po tym jak jedna go zdradziła, więc na majówce ja byłam pierwsza po przerwie.. Nasza wspólna koleżanka mówi mu że fajnie że coś się między nami dzieję, że fajnie byśmy wyglądali jako para, że pasujemy do siebie, ale on się tylko na to wszystko uśmiecha.. I nie piszcie, że to tylko seks, bo tak nie było. Bardzo lubimy swoje towarzystwo, jak tylko możemy to nawet 5 minut na papierosie w pracy nasz cieszy :) Co sądzicie o tym?

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-05-31, 22:53   

Ania1986 napisał/a:
Co sądzicie o tym?
A czy to ważne, co my sądzimy? Ty twierdzisz, że to nie tylko seks, a coś więcej, więc chyba Ty wiesz najlepiej, nie?

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-31, 23:01   

Ania1986 napisał/a:
Co sądzicie o tym?
a ja się cieszę, że ludzie potrafią przebywać w swoim towarzystwie, i że planujecie wakacje ;]

nie wiem, czego oczekujesz od wypowiadających się w tym temacie użytkownikach, więc sprecyzuj swoje pytanie ;] - bo nawet odpowiedzenie na pytanie: 'czy to ma wszystko sens?' będzie trudne na podstawie tego, co napisałaś.

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

dkf  

Wysłany: 2008-05-31, 23:19   

Jak tobie sytuacja odpowiada, to nie wiem co my tu mamy do pisania. Życzę powodzenia i szczęścia w związku.

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-01, 10:20   

Czego oczekuje od Was? Nie wiem.. chyba tego, żebyście mi doradzili czy powinnam się w to wikłać czy nie? Co do sytuacji odpowiada mi. aczkolwiek chciałabym czegoś więcej.

Leilah  

Wysłany: 2008-06-01, 10:24   

Czemu by się nie pakować?Facet jest po ee przejściach,musi mieć trochę czasu żeby lepiej Cię poznać i zaufanie zbudować.To,że od razu nie proponuje Ci związku nie znaczy,że o tym nie myśli.Daj mu trochę czasu

kochanica Karczocha^^

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 11:34   

Ania1986 napisał/a:
czy powinnam się w to wikłać
a to zależy od Waszego stanu uczuć, od tego, co czujecie do siebie, daj sobie i jemu trochę czasu i poczekaj troszeczkę na dalszy rozwój, zresztą chyba nie powinnaś się pytać, czy się w to wikłać, bo już to w pewien sposób zrobiłaś ;]

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'

ręceprecz odtybetu

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-06-01, 15:10   

Skoro wam razem dobrze i ponoć pasujecie do siebie, to czemu nie spróbować? Do tanga trzeba dwojga, jeśli i dla Ciebie i dla niego to coś więcej niż seks, to życzę powodzenia^^

mototówka <3

ręceprecz odtybetu

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-01, 18:51   

Zycie jest za krótkie aby sobie czegokolwiek odmawiac! Osobiście twierdze ze lepiej coś zrobić i załowac niż załowac ze sie tego nie zrobiło!!! wiec nie zastanawiaj sie tylko pakuj ciuszki na wakacje - a ja trzymam kciuki ze nie bedziesz załowała ani wspólnego wyjazdu ani tego ze poznałaś tego gościa!!!!

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-01, 21:51   

Tylko skąd ja mam wiedzieć czy on chce czegoś więcej? Niby są sygnały jakieś że tak, ale nic oficjalnego ....

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 21:53   

No to spróbuj z nim pogadać, wypytać, jak on się zapatruje na tą całą sytuację - szczerość i otwartość ponad wszystko - albo daj trochę czasu sobie i jemu, a wszystko w praniu wyjdzie.

ręceprecz odtybetu

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-01, 21:59   

juz raz zagadałam, dawno.. usłyszłaam"ale już o tym rozmawialismy..." i te cholerne trzy kropeczki:( na pytanie kolejne - dlaczego nie - nie dostalam zadnej odpowiedzi :( ale teraz nawet niewtajemniczeni zauwazają coś.. a ja boje sie pytac.. nie wiem, ostatnio zamiast do domciu po pracy, spędzliliśmy kilka godzin w parku, na spacerze.. wygłupy, łapanie za kolanko, podszczypywanie.. i co z tego> co dalej?

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 22:05   

Ania1986 napisał/a:
co dalej?
na to pytanie Ci nie odpowiemy, bo na to pytanie odpowiedź da czas - najwyżej możesz powiedzieć, że Cię ta niewiadoma z jego strony trochę stresuje, albo zawierzyć swojej intuicji i rzucić się w wir namiętności ;] - ale ja bym próbowała jednak jeszcze porozmawiać i wyjaśnić sytuację jakoś.

ręceprecz odtybetu

Ania1986 

Wysłany: 2008-06-01, 22:08   

stresuje.. fakt. ale boję się wprost zapytać, jeśli dam rade to jakoś musze wytrzymac do naszego wyjazdu.. i wtedy pewnie się coś wyjaśni.. a póki co, postaram się go unikać. Choć to trudne, bo i tak pewnie zadzwoni, żebym wpadła do niego..

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 22:10   

chcesz go unikać, a na wyjazd się z nim szykujesz? Czy tylko ja tu dostrzegam pewną nielogiczność?

ręceprecz odtybetu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi