• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

apawel  

Wysłany: 2007-08-16, 17:21   
   Polecający: google it!

a ciekawe czy jest moze ktos tutaj na forum kto kiedys powiedzial "kocham cie" a tak naprawde to oszukiwal nie tylko to druga strone ale siemie samego a dzisiaj moglby powiedziec "cale szczescie ze to sie juz wszystko skonczylo"

ja sie przyznaje bez bicia, klamalem, oj klamalem

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-16, 17:50   

apawel napisał/a:
a ciekawe czy jest moze ktos tutaj na forum kto kiedys powiedzial "kocham cie" a tak naprawde to oszukiwal nie tylko to druga strone ale siemie samego

ja też mogę się przyznać... powiedziałam owe magiczne słowa mojemu byłemu, ba, wylądowałam z nim w łóżku, z tym, że ja wierzyłam, że to właśnie czuję, wierzyłam, że moje uczucia wobec niego są szczere, a kiedy zrozumiałam, że nic już nich nie zostało, powiedziałam to otwarcie... tak więc nie uważam, żebym wtedy kłamała. teraz, z perspektywy czasu, wiem, że to nie była miłość, tylko zakochanie, które z czasem minęło.
apawel napisał/a:
cale szczescie ze to sie juz wszystko skonczylo

taaa, całe szczęście, że mam ten związek już za sobą...

apawel  

Wysłany: 2007-08-16, 18:44   

hej MissIndependent!
wielkie dzieki za post bo uczciwie powiem ze nie liczylem na to ze jakakolwiek kobietka cos na ten temat napisze.

MissIndependent napisał/a:
nie uważam, żebym wtedy kłamała...

no tak, tego nie mozna chyba nazwac klamstwem a faktycznie zakochaniem.
cudowne ale jak czesto ulotne.

ciekawe czy znajdzie sie jeszce ktos kto powie nam cos ciekawego.
a moze jakis facet sie tutaj przyzna ze tak kiedys probowal oszukac kobietke i mowil jej ze ja bardzo kocha a tak naprawde to hormonki buzowaly.
hmm? bylo tak?

hahahha :rotfl:

intelaga  

Wysłany: 2007-08-16, 18:45   

panna-nielegalna napisał/a:
ja zaluje bo mnie puscil kantem o!

Ale ty myślisz, że on cię kantem puścił bo mu to powiedziałaś? Przecież to bezsensowne. Bynajmniej ja tak myślę. Pomiędzy tym, że powiesz że kochasz, a tym co się stanie później, nie ma żadnego związku przyczynowo skutkowego typu: jak powiem, że kocham to zostanie ze mna, a jak nie powiem to pójdzie światem, i odwrotnie. I przy tym będę się upierać.

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-16, 19:17   

apawel napisał/a:
no tak, tego nie mozna chyba nazwac klamstwem a faktycznie zakochaniem.

a mój były przy zerwaniu wypomniał mi, że "przecież mówiłam, że kocham", jego zdaniem kłamałam... i to jest przykre, że mimo wszystko go zraniłam :(

apawel  

Wysłany: 2007-08-16, 22:34   

MissIndependent napisał/a:
... i to jest przykre, że mimo wszystko go zraniłam :(

oj tak, tak. Ci wszyscy niewinni zranieni faceci i te ich niedobre kobiety wampiry.
tylko cos jakos tak cichutko nasi panowie siedza i jakos nikt nic nie napisze.
dziwne, coooo?

Naftalka 

Wysłany: 2007-08-17, 13:41   

Ja w zupelnosci jestem pewna ze te dwa magiczne slowa powiedzialam wlasciwemu chlopakowi.....

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-17, 16:28   

apawel napisał/a:
oj tak, tak. Ci wszyscy niewinni zranieni faceci i te ich niedobre kobiety wampiry.

oj tak, tak. dowiedziałam się, że w ramach zemsty na swojej złej, nie-dobrej i pozbawionej litości nad swoim chłopakiem, byłej dziewczynie (czyli na mnie) pobiegł na skargę do moich przyjaciół, wyciągnął sprawy, które powinny pozostać tylko między nami, urządził pity-party i z niecałych 6 m-cy związku zrobiło się nagle 8... jaka to ja jestem bezduszna :chytry:
apawel napisał/a:
tylko cos jakos tak cichutko nasi panowie siedza i jakos nikt nic nie napisze.
dziwne, coooo?

ano, dziwne... czyli jednak, "bo to zła kobieta była" :zdegustowany:

Jaskier  

Wysłany: 2007-08-17, 18:37   
   Polecający: Świt nad Bugiem

Jeśli chłopak mówi do dziewczyny "kocham Cię" to istnieją, po mojemu, dwie możliwości;
Albo chce jej tym sprawić przyjemność, albo wydaje mu się, że ją kocha (nawet jeśli jest święcie przekonany o swoim uczuciu i wmawia je sobie to raczej nie czuje prawdziwej miłości). Jeśli dziewczyna mówi chłopakowi, że go kocha to znaczy, że ma nieczyste sumienie :) :):)
A tak troszkę bardziej poważnie, to dla mnie prawdziwa miłość jest uczuciem tak wielkim, że w zasadzie rzadko spotykanym. Czyli po prawdzie słowa "kocham Cię" znaczą dla mnie nie więcej jak "podobasz mi się", "chcę być z Tobą", "przy Tobie jest mi dobrze" lub też "wybacz mi, nie chciałam tego". Ale to tylko moje zdanie.

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-17, 19:18   

Jaskier napisał/a:
A tak troszkę bardziej poważnie, to dla mnie prawdziwa miłość jest uczuciem tak wielkim, że w zasadzie rzadko spotykanym. Czyli po prawdzie słowa "kocham Cię" znaczą dla mnie nie więcej jak "podobasz mi się", "chcę być z Tobą", "przy Tobie jest mi dobrze" lub też "wybacz mi, nie chciałam tego".

Masz trochę racji. Moim zdaniem słowami "Kocham Cię" za bardzo się szafuje, niektórzy traktują je (wypowiedzenie ich) bardzo lekko...

Beatrix21  

Wysłany: 2007-08-17, 19:41   
   Polecający: Google =D

Aktualnie słowa "kocham Cię" nie znaczą dla mnie nic...

Osoba która mnie ostatnio nimi częstowała jest już przeszłością. Na dodatek nie wiem dlaczego tak się stało :zdegustowany: Jakoś mało miałam na to wpływu :dontgetit:

aisak  

Wysłany: 2007-08-18, 15:08   

ja jeszcze nie wiem co oznaczają słowa KOCHAM CIE, nie spotkałam "tego mojego", któremu mogłabym to powiedzieć, któremu mogłabym zaufać i być szczęślwa.Nie byłam jeszcze w takim związku żeby być gotową na ..."kocham cię"

Tynka88 

Wysłany: 2007-08-20, 14:06   

tylko raz zdarzylo mi sie powiedziec kocham cie obcej osobie i nie zaluje bo jestem z nim juz dlugi dlugi czas.
Kiedys pod wplywem akoholu mowilysmy sobie z przyjaciolkami ze sie kochamy ale to nie mialo wiekszego znaczenia :)
z uzyciem tych dwoch magicznych slow nikt nie powinien sie spieszyc badz zwlekac :)
bo mozemy tego potem bardzo zalowac :)

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-20, 17:24   

Tynka88 napisał/a:
z uzyciem tych dwoch magicznych slow nikt nie powinien sie spieszyc badz zwlekac

z dwojga złego, ja wolę trochę pozwlekać (jak zrobiłam w przypadku mojego obecnego faceta - trochę się naczekał), niż się pospieszyć (już to zrobiłam i pożałowałam...)

Beata18 

Wysłany: 2007-08-23, 00:06   

Powiedziałam te dwa magiczne słowa i żałuje :( , bo ja Go Kochałam naprawdę, a On udawał :( ! Ja mogę powiedzieć " Kocham Cię " do osoby, którą naprawdę darze uczuciem, z którą jest mi dobrze i czuje sie z Nią bezpiecznie..! Tylko nie mogę zrozumieć nie których, ledwie zaczęli być ze sobą i już mówią do siebie " Kocham Cię "!!

Odpowiedz do tematu