_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
powiedzialem ale gdy to mowilem nie bylo to szczere bo nie chcialem zeby osoba ktora powiedziala to pierwsza poczula sie glupio
O, też tak raz zrobiłem, a później ów osoba probówała mi związek rozbić.
"Ku*wa szatana" na nią na mieście mówili
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
ja tam sie zwiazalem z moja deskorolka i teraz moja niby dziewczyna ktorej to powiedzialem uznala ze znalazla sobie kogos i ze deskorolka jest dla mnie wszytkim i dowiedziala sie ze to co moi mam gdzies. skejtbording for eva
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
O, też tak raz zrobiłem, a później ów osoba probówała mi związek rozbić.
"Ku*wa szatana" na nią na mieście mówili
ja słyszałam "ku*wa szmatana" ;p
ostatnio mnie do kumpli znowu dodawała, ale jej nie wyszło ;p
i nie próbowałą ci rozbićzwiązku, tylko.. ten, no.. ;PPPP
a mnie ciagle na ec*ujsie podglada jakby jej to radosc dawalo
Cytat:
i nie próbowałą ci rozbićzwiązku, tylko.. ten, no.. ;PPPP
Tylko... ?
slowa "Kocham Cie" to w sumie cos wyjadkowego ale niektorzy sobie z tego ie zdaja sprawy
sa 2 istoty ktorym moge to powiedziec:
moj piesek Maxio <-- jak mozna nie kochac takiego sweet kundelka ktory zrobi wszystko jezeli sie go nie obudzi i nie wypierze futra ^^
no i oczywiscie mojemu chlopakowi ktorego daze naprawde wielkim uczuciem i nie wyobrazam sobie dalszego zycia bez niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum