już wypowiedziałam, nie żałuję, ale szkoda, że te takie 'podchody' nie potrwały dłużej bo ciekawie to z boku wygląda.
a czym dla mnie są? na pewno nie powinno się rzucać ich na wiatr, używać jako broni czy przynęty na chłopaka, który nam się podoba. warto czekać z wypowiedzeniem ich jak najdłużej, ale nie tak długo by druga osoba już nadzieje straciła
_________________ 'odsprzedałam krnąbrną duszę,
a kupiłam, jaką chciałam.
nową duszę, bez ambicji,
dobrze spasowaną z ciałem.'
Jeszcze nigdy ich nie wypowiedziałam( w stosunku do chłopaka). Te słowa dodają skrzydeł,więc nie można ich nadużywac..to nie w porządku dla drugiej osoby.
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Po raz pierwszy powiedzialem swojej kobiecie, ze ja kochampo prau dniach naszej znajomosci i tak zostalo przez te lata Tak, zdecydowanie sa to mistyczne slowa, jezeli sa kierowane do odpowiedniej osoby. 'Kocham cie' mowie co najmniej 10 razy do dnia
ja to powiedziałam mojemu obecnemu facetowi po.... hmm... jakichś 7 miesiącach znajomości, on trochę wcześniej i teraz powtarzam mu to kiedy tylko mi się wspomni
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
nigdy żadnemu facetowi tego nie powiedziałam, chociaż nie dużo brakowało ale nie żałuje ;] takich słów nie rzuca się na wiatr, trzeba być pewnym swoich uczuć;
_________________ Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć.
Wysłany: 2007-08-28, 10:56
kocham cię- nie powiedziałam jeszcze żadnemu chłopakowi tych słów, chyba że w żartach
dla mnie te słowa są czymś 'wyjątkowym' nie potrafię powiedzieć tego chłopakowi, którego znam ledwie tydzień. raz nawet mój 'związek' zakończył się, bo nie powiedziałam mu, że go kocham, po miesiącu znajomości
po jakim czasie? nie wiem. wiem tyle, że to samo powinno przyjść
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
zarówno ja jak i mój ex uważaliśmy, że 'kocham' to naprawdę wielkie słowo. byliśmy ze sobą niecałe 10 miesięcy i żadne z nas nie wyznało sobie miłości. chyba dobrze, bo skoro to nie przetrwało to nie mogło być miłością, choć po zerwaniu dopiero po roku otrząsnęłam się z tego
poprzedni chłopacy potrafili w krótkim czasie mnie 'kochać'. głupia sprawa, bo ani powiedzieć 'ja Ciebie też' czy cuś
Wypowiedziałam te magiczne słowa kilka razy, a właściwie do dwóch chłopców, dziś tego nie żałuje... O pierwszym wolała bym nie wspominać bo to bardzo trudny temat dla mnie, a z tym drugim jestem dziś zaręczona i jestem bardzo szczęśliwa. Dla mnie wyrażenie Kocham Cie zawiera całą głębię wartości m.in. miłość, wierność, tolerancje, uczciwość, szczerość i wiele innych. Trzeba tylko umieć darzyć miłością innych ludzi i umieć miłość przyjmować.
_________________ Szczęście...to Ulotna Chwila Która Skrapla Się I Spływa Po Policzku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum