bardzo duze slowo ktorego prawie nie uzywam. wypowiadam je tylko wtedy kiedy jestem pewna tego co czuje do danej osoby. nienawidze facetow ktorzy rzucaja nim na lewo i prawo. mowi ze kocha a za miesiac mu przechodzi. glupota ;|
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
a dziewczyny tak nie robią ? nie róbcie z siebie bezkarnych panienek ;]
"bo facet to świnia i koniec" ... śmieszą mnie takie rzeczy, dziewczyny widza w facetach potencjalnych wrogów , wrzucają na nich jakies puste obelgi bez pokrycia ale jak przyjdzie co do czego to rzucaja sie na szyje pierwszemu lepszemu który powie ze jest fajna ;]
Nienawidzisz facetów ? Zostań lesbijką! Albo zamknij sie i nie udawaj wielce oszukanej przez naród podłych samców ;] Bo tak naprawde zyc byście nie mogły bez facetów , ale oczywiście trzeba sobie pogadac i ponarzekac , czasami zupełnie bezmyslnie ;]
"kocham cie" - magiczne slowo, przez jednych naduzywane, inni boja sie je wypowiedziec w obawie przed odrzuceniem. Posiada wiele znaczen i dla kazdego przedstawia inna wartosc. Wypowiedziane w odpowiednim momencie i do odpowiedniej osoby potrafi dodac skrzydel i podkreslic waznosc zwiazku. Ja wypowiedzialam je i uslyszalam w odpowiednim momencie. Kocham i jestem kochana.
a dziewczyny tak nie robią ? nie róbcie z siebie bezkarnych panienek ;]
"bo facet to świnia i koniec" ... śmieszą mnie takie rzeczy, dziewczyny widza w facetach potencjalnych wrogów , wrzucają na nich jakies puste obelgi bez pokrycia ale jak przyjdzie co do czego to rzucaja sie na szyje pierwszemu lepszemu który powie ze jest fajna ;]
Nienawidzisz facetów ? Zostań lesbijką! Albo zamknij sie i nie udawaj wielce oszukanej przez naród podłych samców ;] Bo tak naprawde zyc byście nie mogły bez facetów , ale oczywiście trzeba sobie pogadac i ponarzekac , czasami zupełnie bezmyslnie ;]
Sory, troche nie na temat ;]
jestes normalna?
dziewczyno skoro jestem panienka to nie bede pisac 'nienawidze dziewczyn ktore tak mowia'. spotkalam sie tylko z facetami ktorzy te slowa maja za nic. nie robie z siebie bezkarnej panienki naucz sie czytac ze zrozumieniem. nie napisalam nigdzie ze nienawidze wszystkich facetow. smieszysz mnie ty bo nadinterpreteujesz slowa innych.
tak tak, zgin przepadnij, usun sie w cien, jeej szkoda mi ciebie ;|
zanim zaczniesz oceniac poznaj innych, taka mała rada. bo naskakujesz na mnie zupelnie bez powodu zupelnie mnie nie znajac. wymyslasz brednie ze nienawidze facetow. smieszna jestes.
po wytrzezwieniu podpisuje sie pod swoimi slowami. nie rozumiem jak czlowiek na twoim poziomie moze byc moderatorem. pomysl jeszcze raz nad swoja wypowiedzia, przeczytaj ja 5 razy i powiedz kto zachowal sie w tej dyskusji bezmyslnie.
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
wez sie uspokój , czy ja k* jakies słowa skierowałam do Ciebie ? Widzisz tam gdzies swój nick ? Nie , prawda ? ;] Więc , wez głęboki oddech , policz do dziesięciu i przeczytaj moja wypowiedz jeszcze raz .
A co do sprawy , tak nie lubie dziewuch które pisza ze dla facetów nic nie znacza słowa kocham Cie , bo widocznie jeszcze nie dojrzały do tego by to pojąc ,ze faceci tez czasem maja uczucia .
Chyba zbyt osobiście odbierasz moje posty , a tutaj jest forum , tu sie dyskutuje a nie wykłoca , więc jak nie masz argumentów , tylko napiszesz "jestes smieszna" to lepiej nic nie pisz .
A skoro juz cos piszesz to licz sie z tym ze ktos to moze krytycznie skomentowac ;] A nie wyskakujesz mi tu z jakimis bluzgami ... ehhh
Aha , co do stanowisk moderatora , nie Ty o tym decydujesz i chwała za to Panu! Amen! \m/
_________________ srak ...
Ostatnio zmieniony przez lolinka 2006-08-03, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
A co do sprawy , tak nie lubie dziewuch które pisza ze dla facetów nic nie znacza słowa kocham Cie , bo widocznie jeszcze nie dojrzały do tego by to pojąc ,ze faceci tez czasem maja uczucia .
wiesz moze dla niektorych facetow to tylko slowa... znam osobiscie takie hednego delikfenta... no ale masz racje faceci potrafia kochac ale nie potrafia tego okazac bo moze ucierpiec kogos ego ^^
no ale jezeli kobieta nie potrafi doszukac sie tego uczucia w mezczyznie to juz jej strata bo pozostanie chyba na zawsze sama
lolinka uspokuj sie to i tak nic nie da ^^
Wysłany: 2006-08-03, 22:00
Polecający: google
kolejne słowo (obok "przyjaciel") którego się nadużywa przez co tak spowszedniało... mówić komus że się kocha po paru dniach znajomości- miłośc od pierwszego wejrzenia- bajarstwo
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
wiesz ale sa ludzie ktorzy potrafia sie zakochas w sobie po zaledwie 2 spotkaniach a znajacych sie juz od jakis 5 miechow rozmawiajac przez GG.... bo wtedy poznaje sie osobe taka jaka jest a nie patrzy na wyglad
wiec ja w cos takiego wlasnie wierze bo juz przez taka milosc wpadlam po uszy cie ciesze sie z tego az do dzis
Wysłany: 2006-08-03, 22:23
star ale rozmawiający ze sobą przez 5 miesięcy - to różnica, mówię o takich którzy nawet...brrrr.... a jeśli chodzi o miłość przez interent to też w to nie wierzę- nie da się kogoś w ten sposób poznać, to tak jak z przyjaźnią przez internet - nie istnieje... a bez przyjaźni nie ma miłości, może być najwyżej zauroczenie- niektórzy mylą te dwa pojęcia i w tym problem
Anton to twoje zadnie bo ja wlasnie uwazam calkiem inaczej... wg mnie niektorzy wl;asnie przez neta sa bardziej otwarci na wszystko ^^
wiem to po sobie... bo np mi latwiej jest cos napisac na gg czy na forum niz gdybym miala zta osoba porozmawiac na zywo ^^ no ale sa wyjatki ^^
jak to sie mowi nie poznasz poki nie sprobujesz ^^
Wysłany: 2006-08-05, 17:48
star, masz rację to moje zdanie i nie zmienię go- ktoś juz składał mi taką propozucję i go spławiłam- nie żałuję.... był żałosny w swoim "kocham cię" przez internet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum