Wysłany: 2006-08-06, 14:00
Polecający: bierdonka
moze takie za posrednictwem internetu nie ma uroku , ale jesli jest sie w związku , który oparty jest na dobrych stosunkach , dwie osoby sa sobie bliskie i czuc miłosc w powietrzu to nie wazne gdzie i jak sie powie kocham Cie ;] Mam wrazenie ze wiele dziewczyn chce aby to była podniosła chwila , a w trakcie mówienia fruwały gołebie i kwitły kwiaty ... no cóz , zycie nie bywa takie rózowe , a pzreciez to tylko słowa ;]
słowo"kocham"powinno być czymś wyjątkowym:)ja i mój chłopak okazujemy sobie miłość bardzo często za pomocą innych sposobów niż te słowne. na codzień unikamy słowa"kocham"przez co staje sie ono takie wyjątkowe i cały czas mam ten dreszcz kiedy słysze je z ust mojego chłopaka. a jakbyśmy sobie to powtarzali w kółko, co to miałoby za urok?
Jeśli kogoś kocham, to ufam mu, jest dla mnie najważniejszy i zrobiłabym dla niego wszystko.Jestem z nim szczęśliwa i daję mu siebie i szczęście.
Nie można tego mówić za często, tak jak napisała ruda, ani za rzadko. Tak jak na wszystko, na to tez jest odpowiednie miejsce i czas.Ale na gg tez można sobie to powiedzieć (jest nawet fajny obrazek)
chciałem zaprotestować. tymbardziej, że ja ze swoją dziewczyną rzadko kiedy mamy możliwość wypowiedzenia tych słów w rzeczywistości, a nie tylko w świecie wirutalnym.
Wysłany: 2006-08-20, 19:39 Re: Co oznaczają dla Was słowa "Kocham Cię"??
czarna napisał/a:
Czy powiedzieliście juz kiedyś komuś te dwa magiczne słowa?? Załujecie czy myslicie że to był dobry wybór?? Ile czasu potzebujecie by móc obdarzyc drugą osobę taką "prawdziwa" miłością??
Oj tak-powiedzialam... mojemu Misiaczkowi Pysiaczkowi i nie żaluję tego-o co to to nie...
Moim zdaniem przez pierwszy rok związku jest zauroczenie i fascynacja drugą osobą,a pózniej dopiero zaczyna się prawdziwa milość.KOCHAM CIĘ-to piękne i bardzo ważne slowa... a o ich znaczeniu można by napisać książkę.
Wysłany: 2006-08-20, 19:44
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Slowa te powiedzialem kilka razy mojej bylej... zaluje tylko wyboru partnerki Nawiazujac do pierwszego posta, chcialem powiedziec, ze slowa "Kocham cie" oznacza dla mnie, ze ktos kogos kocha... nie wiem co wy rozumiecie pod tymi slowami Milosc to chemia
Kochać to nie znaczy mówić tylko puste słowa,
Kochać to nie znaczy tylko się całować,
Kochać to nie znaczy chodzić na spacery,
Kochać to znaczy być wiernym i szczerym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum