Wysłany: 2008-04-27, 11:54 Co robić? Czy to dobra decyzja?? czy nie robie zle? Polecający: Sobie...
Mam problem i sama nie moge sobie z tym poradzic... a kolezanek nie moge sie poradzic... nie ufam im...
mam chłopaka, jest miedy nami 5 lat roznicy, jestesmy razem 6 miesiecy, a mianowcie chodzi mi o to, ze odkrywam codziennie nowe informacje o jego zyciu, boje sie dalej w to brnac... mowi mi ze jestem najwazniejsza i wyjatkowa, z nigdy w zyciu nie był tak szczesliwy, ale znalazłam niedawno jego wpisy na innym forum... i to samo mowił o innych dziewczynach. z jedna nawet planowal slub... kocham go bardzo ale... nie wiem czy ten zwiazek ma sens skoro w jego zyciu jest tyle niewyjasnionych spraw...Pomozcie doradcie... potrzebuje tej rozmowy:(
PS: przepraszam za brak polskich znakow i utrudnien w pisaniu...
_________________ Takie oto jest pierwsze przykazanie miłości:
"prosić tylko o to, co uczciwe i czynić tylko to, co uczciwe".
w takich sytuacjach ultimatum to jedyne rozwiazanie.
wynik moze yc rozczarowujacy jesli do konca bedziesz z duma tupac nozka, ale przynajmniej nikt cie nie bedzie oszukiwal.
poprostu mu powiedz, ze jeszcze jedna taka historyjka a zabierzesz swoje zabawki i pojdziesz sobie. jesli nie zaproponuje ci powaznej rozmowy i nie wyjasnie wszystkiego, poprostu go zostaw...
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
To chyba normalne - gdy poznaje się człowieka dowiaduje się coraz wiecej o ego życiu. No chyba że się mylę.
no bo żyjemy teraz w takich czasach, szybkie jedzenie, szybkie życie, szybkie randki, to czemu nie szybkie poznanie kogoś?
JasTinka, to naturalne, że każdego dnia dowiadujesz się różnych rzeczy o danej osobie, no chyba, że ukrywa przed Tobą takie informacje jak np. to, że jest żonaty, ma czworo dzieci, jest uciekinierem, jest chory itp. to wtedy coś jest nie tak - bo o takich sprawach nie da się zapomnieć i należy powiedzieć, uprzedzić już na początku znajomości/związku.
Poza tym jak się z kimś zamieszka to wtedy dopiero także zaczyna się dowiadywać wielu rzeczy o swoim partnerze, poznawać jak zachowuje się w pewnych, określonych sytuacjach.
A jak coś Ci nie pasuje to mu powiedz o tym, porozmawiaj, rozmowa jest najważniejsza.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum