Wysłany: 2008-02-25, 19:55 Co zrobic jeśli... Polecający: samo mi sie przypomnialo
Słuchajcie.Przyłapałem moją dziewczynę jak była z innym <a jeszcze nie dawno obiecalismy sobie szczerośc i że nie będziemy no że będziemy razem do końca>.Nie mogę powiedziec jej tego w prost bo nie mam żadnych dowodów<o ile ją znam to będzie sie ich domagała>więc co zrobic??????
A przeciez to , ze byla z kimś innym to musi od razu coś oznaczac?:|a to, ze gdzies
Ty sobie pojdziesz gdzies z koleżanką to od razu musi coś świadczyć? matko...
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
lilusiaaa myslisz ze autor tematu "byciem z innym" nazwał rozmowe, spacer ?
No to niech napisze dokladnie co widział, a nie, ze widział jego dziewczyne z innym chlopakiem, a to nic nie musi znaczyć przecież. Niech napisze wprost co widział, a nie takie sranie
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Co się dziwić, nie mogła się doczekać aż jej powiesz, że ją kochasz to poszła do innego. Gdybym ja musiała czekać rok na wyznanie miłości to bym już dawno "była z innym"
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
a może to był jej kuzyn, albo przyjaciel. ma prawo. ;p
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Tia. Dobre rady dobrymi radami, ale nie wszyscy skumali, że autor ma 15 lat i na tym forum popełnił już tak błyskotliwe tematy, jak:
Igła9512_sparow w temacie: Jak znaleśc dziewczyne? (pisownia oryginalna) napisał/a:
Wiecie co zastanawia mnie jedno...Mialem juz 3 dziewczyny i kazda z nich powiedziala mi:,,niechce z toba chodzic bo mam kogos innego".Czy wy to rozumiecie?bo ja nie.
Zapraszam na moj post
Igła9512_sparow w temacie: Kocham ale nie ufam... napisał/a:
Poradzicie mi coś??Mam taką dziewczyne..Kocham ją ale nie zabardzo ufam..Co mam zrobi aby przekona się że mogę jej ufa...
Pozdrawiam
Igła9512_sparow w temacie: Jak powiedziec !!KOCHAM CIĘ!!?? napisał/a:
Moja dziewczyna jest super.Chodzę już z Nią rok.Jutro mija rocznica i chciałbym Jej wyznac miłośc.Wiem co zabrac,wiem co ubarac,nie wiem jak Jej to powiedziec...
Pomóżcie...
więc stwierdzenie:
Igła9512_sparow napisał/a:
Przyłapałem moją dziewczynę jak była z innym
oznaczać może, że była z tym innym po kurtkę w szatni na dużej przerwie
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum