Wysłany: 2007-04-14, 17:39
Polecający: dzięki ciekawości
boje sie własnych decyzjii:((był taki czas żę zarwałam z moim chłopakiem dla niego!!, lecz mój chłopak sie nie poddał i walczył nadal jesteśmy razem,ale ja cały czas jestem jakaś nie swoja- powiedział mi że sie znieniłam i nie jestem taka jaka byłam na początku- a to byłoo ponad 2 lata temu:(
Gosiu:) naprawdę nie warto ryzykować tego co masz dla nowej znajomości. Niektórych facetów bardzo ekscytuje pogoń za niedostępną zdobyczą. Jeśli tak jest w przypadku twojego adoratora to nic dobrego z tego nie wyniknie. Jeśli tylko pozyska twoje względy przestanie mu zależeć, a Ty wiele stracisz. Naprawdę masz wiele do stracenia. Uważaj!!!
Miałam taką samą sytuację kilka miesięcy temu. Trzeba cieszyć się tym, co się ma i zacząć patrzeć na to, jakie to jest, zamiast wyobrażać sobie, jakie mogłoby być. Szczęścia na świecie tak mało, że nie można wybrzydzać ani chcieć zbyt wiele . Może Twój chłopak jest właśnie wart więcej od tego 'nowego'? Nie warto rezygnować z tego związku... naprawdę.
_________________ Rób to, co chcesz. Czego naprawdę chcesz.
Wysłany: 2007-05-30, 19:00
już minęło tyle czasu i wiem że błędem było by zostawić osobę(mój chłopak) która tak naprawdę kocham tamto uczucie nie miało by szans, jestem inna nie pasuję do jego towarzystwa. On(ten kolega) jest starszy pracuje, lubi sie zabawić ma swoje towarzystwo, lecz ja nie mogę się swobodnie czuć wśród nich, ja mam swoich przyjaciół z którymi lubię przebywać i się bawić i wtedy naprawdę jestem szczęśliwa!! Kiedyś "ten chłopak" powiedział do mojej koleżanki ze jestem uparta, że nie rozumie dlaczego jestem z moim chłopakiem a nie z nim....mówił dalej: ja mogę jej dać wszystko, wszystko kupić ona jest warta największych poświęceń i prawdziwego chłopaka..
hej.czytajac twoja wypowiedz doszłam do wniosku ze mam ten sam problem za miesiac bedza 2 lata od kiedy jestem z moim chłopakiem.ostatnio wszystko zaczeło mi w nim przeszkadzac czepiam sie o wszystko i unikam go zaeby tytlko spotkac sie ze znajomymi.mam bardzo wielu kumpli z którymi znam sie od dziecinstwa czasami mam ochote poprostu z nimi posiedziec i pogadac podczas gdy mój chłopak jest o nich zazdrosny poniewaz jeden z nich jest mna zainteresowany.on nie rozumie ze kocham tylko jego ale czasami sama mam watpliwosci
Wysłany: 2007-06-05, 20:54
chłopcy tacy już są że bywają zazdrośni o nas czasem uważamy to za głupie ale oni maja racje... tylko my tego nie potrafimy dostrzec...czasem to jest przykre, ale oni chcą naszego dobra ponieważ nas kochają:)
ostatnio wszystko zaczeło mi w nim przeszkadzac czepiam sie o wszystko i unikam go zaeby tytlko spotkac sie ze znajomymi
&
alutka89 napisał/a:
on nie rozumie ze kocham tylko jego
widzę pewne sprzeczności, czy tylko ja?
mój mężczyzna też jest zazdrosny, no jasne.. nie zawsze rozumiem, bo czasem przesadza, ale może po prostu muszę mu pokazać, że nie ma o co się bać, zamiast robić mu wyrzuty, że mnie ogranicza, prawda?
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Gdzie jest probem??? Gosia Musi się zdecydować.
Albo
A) Będzie miała dwóch ale tak żeby się drugi nie dowiedział. TO grozi kaszaną w przypadku dowiedzenia się
B) wybrać prawdziwą miłość(chłopaka obecnego, sądząc po jej słowach)
c) Wybrac "kolegę" i żałować ze się niejst z chłopakiem płakać po nocach, poźniej zapomnieć. Może sie okazaćze "kolega" uzna że jesteś puszczalska, a to minus.
D) Żyć w celibacie:P
Ktoś tu napewno będzie cierpiał.
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Wysłany: 2007-06-18, 14:03
farbenheit napisał/a:
D) Żyć w celibacie:P
oj to mi sie nie podoba:/
wybrać trzeba tylko że teraz traktuje tego drugiego wyłącznie jako kolegę jednak moi rodzice inaczej na to patrzą...twierdzą ze oszukuje mojego chłopaka nawet tym że utrzymuje z nim kontakt telefoniczny w czym ja nie widzę nic złego....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum