• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2007-04-11, 15:54
Autor Wiadomość

mała gosia  

Wysłany: 2007-04-10, 19:52   co zrobić!! masz chłopaka ale jest i też ten drugi??
   Polecający: dzięki ciekawości

niewie m co zrobic mam chłopaka, byliśmy szczęśliwi do póki nie pojawił się ten drugi byliśmy tylko przyjaciółmi, ale on z biegiem czasu robił sobie coraz wieksze nadzieje!!

Kurczol  

Wysłany: 2007-04-10, 19:53   
   Polecający: baba jaga ;P

a na ktorym Ci zalezy i z ktorym chcesz byc ?

mała gosia  

Wysłany: 2007-04-10, 20:19   

no właśnie wiem że kocham mojego chłopaka jestem z nim dwa lata, ale ten drugi namieszał mi w głowie!!i spowodował niechęc do mojego chłopaka!

Zombwbij  

Wysłany: 2007-04-10, 20:26   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

mała gosia napisał/a:
spowodował niechęc do mojego chłopaka
Co w wolnym tłumaczeniu znaczy: ...

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Kurczol  

Wysłany: 2007-04-10, 20:27   

nie rozumiem za bardzo oO

ale sluchaj odetnij tego pseudoprzyjaciela skoro kochasz swojego

bo raczej przyjazni miedzy wami juz nie bedzie, a czemu ma psuc Twoje szczescie na rzecz swojego ? oO

mała gosia  

Wysłany: 2007-04-10, 20:31   

spowodował niechęc ponieważ jest inny niż mój chłopak, mianowicie potrafi pisać rzeczy których dawno nie slyszałam od mojego chłopaka:(

Szlachcianka  

Wysłany: 2007-04-10, 20:38   
   Polecający: Google

mała gosia napisał/a:
mianowicie potrafi pisać rzeczy których dawno nie slyszałam od mojego chłopaka:(

To on Ci nigdy ich nie mówił, tylko pisał, tak? W takim razie skąd wiesz, że pisał to szczerze?
Może specjalnie chce zniszczyć Twój związek?
Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy warto skreślać wspólne dwa lata spędzone z kimś, kogo kochałaś...
_______

<33

Kurczol  

Wysłany: 2007-04-10, 20:43   

Cytat:
spowodował niechęc ponieważ jest inny niż mój chłopak, mianowicie potrafi pisać rzeczy których dawno nie slyszałam od mojego chłopaka:(

lol xD

przepraszam, ale wiekszosc zwiazkow tak ma, ze po pewnym czasie obie strony opadaja na laurach i przestaja sie starac, kobieta z racji tego ze istota bardziej wrazliwsza i kulturowo nastawiona na dawanie uczucia itd itp stara sie czasem troche dluzej niz mezczyzna. Jednak po pewnym czasie jezeli nikt nic nie robi wszystko umiera. Zycie ...

jezeli chodzi o Twoj problem to poprostu porozmawiaj ze swoim menszczyznom i powiedz mu co czujesz, jak to widzisz itd itp. Jednak kazdy zwiazek przechodzi ewolucje dojrzewa itd, wiec raczej nie spodziewaj sie ze zawsze bedzie jak na poczatku, bo jest jeszcze cos takiego jak zycie codzienne i trzeba jemu stawic czolo. Jednak jezeli mimo rozmowy, Twoj mezczyzna nie zalapie o co Ci chodzi /cudow sie nie spodziewaj/ i dalej bedzie trwac w marazmie zwiazkowym w jaki chyba popadliscie, bedziesz musiala sie powaznie zastanowic nad tym czego chcesz i w jakiej formie chcesz.

Co do przyjaciela - na poczatku zawsze jest pieknie i cudownie, problem w tym jak bedzie pozniej i czy warto ryzykowac cos co jest pewne i dobre tylko przechodzi pewien kryzys dojrzewania, na jeden wielki znak zapytania.

tyle ode mnie :niepewny: chyba ze ktos mnie zle zrozumie i bede musiala sie tlumaczyc xD

mała gosia  

Wysłany: 2007-04-10, 20:46   

Mowił tez RÓŻNE RZECZY, ale traktowałam Go jedynie jako przyjaciela. Teraz wiem że On cierpi, powiedziałam że nic z tego nie będzie ponieważ nie chce skrzywdzić mojego chłopaka. Zostaliśmy przyjaciółmi lecz cały czas słyszę od jego kolegów jaki jest nieszczęśliwy i nie potrafi sobie dać rady z tym że nie jesteśmy razem!!

[ Dodano: 2007-04-10, 21:53 ]
Rozumiem Cię doskonale i dochodzę do wniosku żę pogubiłam się ze swoimi uczuciami, odczuciami, - już chwile to trwa i nie potrafie sobie pomódz i poradzic z tym:((

Zombwbij  

Wysłany: 2007-04-10, 21:18   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

mała gosia napisał/a:
pomódz
...pomóc... :zly:

Kurczol napisał/a:
czy warto ryzykowac cos co jest pewne i dobre tylko przechodzi pewien kryzys dojrzewania, na jeden wielki znak zapytania.

tyle ode mnie
I to by było na tyle...

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Emka_ 

Wysłany: 2007-04-10, 21:18   

Musisz dać sobie troche czasu i zdecydować co czujesz i do kogo, przemyśleć, wszystko na spokojnie.

aleksandra89  

Wysłany: 2007-04-10, 22:18   

Rada jest jedna i wiem to z wlasnego doswiadczenia kochasz faceta zostan z nim nie ma sensu zostawiac go dla osoby któa nagle sie pojawiła... jeszcze bedziesz załowac tego miłosc jest wazniejsza niz tylko ciepłe słówka kazdy bałamuci a potem zostawia a chłopak ktry cie kocha nie zostawi cie tak naglr;*

mała gosia  

Wysłany: 2007-04-11, 15:01   

musze zdecydować i podjąć decyzje!( właściwą decyzję)

Paulutka  

Wysłany: 2007-04-12, 19:30   

Nie można jechać na dwa fronty.... to nie fer! Trzeba wybrać . nie ma innego sposobu.

kriss 

Wysłany: 2007-04-12, 19:43   

trudna sytuacja...ciezko jest Ci co kolwiek doradzic bo Ty sama powinnas za decydowac leczz posłuchaj co mowi Ci wewnterzne Ja....czy zalezy Ci an chłopaku czy poprostu sie zakochałaś w tym przyjacielu,ale uwazaj zebyś nie odebrała zauroczenia jako miłosci bo takie zauroczenie po czasie minie i starcisz wówczas ich oboje :kwasny:

Odpowiedz do tematu