hehe No w³asnie to mo¿e czyczmy Faziemu takiej przyja¼ni, aby przekona³ siê o tym na w³asnej skórze?:)
_________________ Jestem szczê¶ciem, które szuka przyjemno¶ci w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawaæ, a nie otrzymywaæ. Szacunkiem dla
uczuæ drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chêci zaw³adniêcia drug± osob±.
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1941 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2005-11-14, 00:23
Polecaj±cy: baba jaga ;P
niestety musze sie zgodzi
podejmowalam proby "przyjazni damsko-meskiej"
nie przetrwalo to proby czasu niestety ... kontakty sie pourywaly ;]
chociaz ostatnio probowalam naprawic jedna znajomosci to na poczatku bylo tak jak kiedys a teraz sie do siebie znow nie odzywamy ... znow sie poklucilismy ;/ ehhh ja mam chyba zbyt wybuchowy temperament ;P nie umiem facetow przy sobie utrzymac ;] na nie wazne jakich relacjach ;d;d :oops:
Ale o czym mam siê przekonaæ na w³asnej skórze?
Moj± jedyn± i najlepsz± przyjació³k± jest moje kochanie, tak jest okej i nie ma ryzyka i w ogóle git, wiêc prosze mnie nie pakowaæ w ¿adne romanse
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
No napisa³am ¿e ¿ycze Ci zeby¶ poczu³ na w³asnej skórze przyja¼ñ damsko mêsk±, ale kto¶ mi to usun±³ Ale ja tu nie mówie o zadnym romansie
_________________ Jestem szczê¶ciem, które szuka przyjemno¶ci w zadowoleniu drugiej
:? W co kurfa nie wierze, czy kto¶ mo¿e mi wyt³umaczyæ o co sito chodzi.
Od poczatku pisze ze nie wierze w przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna bo predzej czy pozniej konczy sie ona zakochaniem itp itd. I w³a¶nie dlatego nie wierze, bo przyjazn moze byc ale nie na dlugo i nie wierze zeby zostala tylko przyjaznia na zawsze.
Do³±czy³a: 26 Sie 2005 Posty: 249 Sk±d: D±browa Górnicza
Wys³any: 2005-11-14, 17:36
Ja bym nie by³a taka smia³a o os±dach, bo skoro NatalkaS twierdzi, ¿e ma takiego przyjaciela i zna wiêcej takich przypadków, to nie mo¿na jednoznacznie stwierdziæ, ¿e co¶ takiego nie istnieje. 10 lat to du¿o i je¶li taka przyja¼n [ta z przypadku Natalki] siê rozpadnie to nie bêdzie mo¿na stweirdziæ tak jednoznacznie, czy to przez odmienn± p³eæ czy po prostu, bo czasem ludzie siê k³óca i co¶ siê chrzani. Widocznie przyja¼ñ damosko-mêska jest mo¿liwa ale ¿adko siê to zdarza, tylko pogratulowaæ.
A fazi, nie mo¿e Ci nikt wyt³umaczyc o co chodzi sito, bo nikt jak znam ¿ycie jeszcze tego nie wie...
_________________ Ka¿da kobieta jest anio³em, tylko po niektórych tego nie widaæ...
O jej dobra koniec tematu ;] jestem skomplikowana ;]
Ja bym nie by³a taka smia³a o os±dach, bo skoro NatalkaS twierdzi, ¿e ma takiego przyjaciela i zna wiêcej takich przypadków, to nie mo¿na jednoznacznie stwierdziæ, ¿e co¶ takiego nie istnieje.
Je¿eli mia³abym opisywaæ swoje dotychczasowe przyja¼nie z ch³opakami, to s± one potwierdzeniem tezy, ¿e istnieje takowa, bez ¿adnych dalszych zobowi±zañ. Wystarczy tylko znaæ granicê.
Ale pewnie jestem wyj±tkiem potwierdzaj±cym regu³ê, cooo? =)
pewnie ¿e mo¿e istnieæ przyja¼ñ miedzy chlopakiem a dziewczyn±... oczywiscie ró¿nie bywa, wiekszosc przyjazni konczy sie lub jedna z osob chcialaby zeby zakonczyla sie czyms wiecej niz tylko przyjaznia... ale nie mo¿na stanowczo zaprzeczyæ:)
mam przyjació³ke, nie d³ugo, bo jakies 5 lat, ale naprawde mnie nie ci±gnie ¿eby miec cos wiecej... trafi³a mi sie taka dziewczyna (w sensie moja potencjalna osobista-¿ona;P), ¿e nie musze szukaæ jakiej¶ odskoczni... i bardzo sie z tego powodu ciesze...bo wczesniej bywa³o róznie i za ka¿dym razem z¿eralo mnie poczucie winy...
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
trafi³a mi sie taka dziewczyna (w sensie moja potencjalna osobista-¿ona;P), ¿e nie musze szukaæ jakiej¶ odskoczni...
No wiêc pod tym jednym warunkiem zgodzê siê, ¿e jest to mo¿liwe. Ja osobi¶cie gdybym nie mia³ ukochanej, a mia³ tak± dobr± przyjació³kê do pogadania sam na sam itd to sam sobie nie uwierze, ¿e nie chcia³bym czego¶ wiêcej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum